سلام بین گوشی n73,n81,n95 میخوام یکی رو انتخاب کنم اگه میشه کمکم کنین بینشون اونی که بهتره رو انتخاب کنم البته گوشی خوب بین 300 تا450 که هم زیبایی داشه باشه هم کیفیت بم معرفی کنین ممنون میشم
|

سلام بین گوشی n73,n81,n95 میخوام یکی رو انتخاب کنم اگه میشه کمکم کنین بینشون اونی که بهتره رو انتخاب کنم البته گوشی خوب بین 300 تا450 که هم زیبایی داشه باشه هم کیفیت بم معرفی کنین ممنون میشم
|
|

از بین این ها N95 بهتره ولی من بین گوشی های جدید N85 رو بهتون پیشنهاد می کنم هم قیمتش مناسبه هم سیستم عاملش جدید تره و هم خوشگله![]()

بلی . در بین این گوشی ها د95 از همه بهتره. ولی من هم توی نوکیا n85 رو معرفی میکنم . sony ericsson c905 و htc touch diamond رو هم بررسی کنید![]()

بله درسته n95 بین اینا از همه بهتره n73 هم من باهاش کار کردم باحاله ولی بین 300 تا 450 این همه گوشی خصوصیات گوشی چی برات خیلی مهمتره
بچه ها تا چند ماه بدلیل مسایل و مشکلاتی نمیتونم زیاد بیام
حلالم کنید بدرود

سلام دوست عزیز!
نوکیا N81 که دیگه عمرا اگه پیدا کنی!
نوکیا N73 نیز ههههههههههمممممممممممم! دوستان در پرده می گویم سخن.... گفته خواهد شد به دستان نیز هممم (ببخشید یه باره جو گیر شدم!!!)
از بین این ها همون N95 بهتره ولی اگه می خوای تا سقف 450 خرید کنی بیا رو کار برا N85 یا N96، اگه بتونی 460 بدی N96 بهتره! اگه نتونستی زیر 480 پیدا کنی یه سری به این سایت بزن:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

ممنون از نظراتتون<اون دوستمونم که گفتن چی برام مهمه (زیبایی-کیفیت دوربین-حافظه)بعدش htc_diamond قیمتش چند؟باش کار کردین؟شرمنده اگه با گوشی در مورد رنگ همون گوشی هم بم نظر بدین ممنون میشم
خود htc diamond که الآن ارزون شده حدود 350 فکر کنم.
من باهاش کار کردم گوشی خوبیه![]()

سلام دیگه کسی نبود نظر بده؟![]()

از بین انتخابای بالا تون واضحه که n95 بهترینه هم به خاطر کاریی GPS و دوربین و هم جدیدتر بودن
ولی الان با رنج قیمتی که دادین گوشیای خیلی بهتری موجود هست.
که بهترین شون n95 8g و n86 8m که من بهتون n86 رو پیشنهاد میدم.
ولی اگر شما هم گوشیای نوکیا را تحریم کرده باشید میمونه w995 سونی اریکسون که گوشیه خوبیه.
شاد بودن هنر است و شاد کردن هنری بالاتر
لیک هرگز نپسندیم به خویش
که چو یک شکلک بی جان
شب و روز بی خبر از همه خندان باشیم
بی غمی عیب بزرگیست که دور باد از ما
کلیک کنید
http://khanwars.ir/?recruit=1H177
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|