سلام. چه خوب شد بلاخره سایتتون را پیدا کردم ، 2 3 ساعتی تلاش کردم تا آخر توی ایمیل های 1 2 سال پیشم پیدا کردم. آخه این مشکلی که الان دارم از اون مشکلاتی هست که فکر کنم فقط آقای پروفشنال بتونه حلش کنه !!! ارادتمندم جناب پروفشنال

من از mail for exchange در n97 استفاده میکنم. وقتی ایمیلی روی گوشی می آید که فرستنده برای reply کردن آدرس دیگه ای را غیر از آدرسی که ایمیل با اون ارسال شده ست کرده است ، گوشی اصلا آدرس reply-to را تشخیص نمیده و به همون آدرس فرستنده ریپلای میکنه. برای نمونه notification هایی که از فیسبوک روی ایمیل فرستاده میشه به این صورته :

from : ........ notification+kjdmum37****@facebookmail.com
reply-to Message Email Reply <*************z37nxpmgwocydlt4rarhjyne82h1sa@rep ly ..........com>
to Davood kazemi <**********@gmail.com>

این آدرس reply-to اصلا توی گوشی تشخیص داده نمیشه. من توی گوشی sonyericsson w508 که جاوا هست این مشکل را ندارم و خود گوشی به آدرس مورد نظر ریپلای میکنه. در ضمن برنامه را آپدیت هم کردم بازم فایده نداشت.

مشکل دوم هم با برنامه symvpn هست که هر کاری کردم نتونستم باهاش کار کنم ، تمام تنظیمات را هم طبق آموزش خود سایتش انجام دادم ولی نشد. میخواستم بدونم اصلا کار میده یا نه ؟

با تشکر