نوشته اصلی توسط
jokerman
با سلام من 2تا مشكل دارم اول اينكه برنامه BLZ رو روي گوشيم نصب كردم ولي نميتونم بازي انگيج 2 را باهاش بازي كنم منظورم اينكه مثل كنسولهاي ديگه نيست كه وقتي مبدل نصب شد بازيش هم براحتي نصب و اجرا بشه دوم اينكه منم يكسري بازي دارم ميخوام در اختيار بقيه بزارم ولي بلد نيستم :o ونميدونم چطوري براي بازيم عكس تهيه كنم

لطفا راهنماييم كنيد

با تشكر

سوال اول رو چون من خیلی وارد نیستم و زیاد اهل بازی روی موبایل نبودم کاری بهش نداشتم و بلد نیستم
ولی برای سوال دوم شما میتونید از فایل منیجر FExplorer استفاده کنید که قابلیت گرفتن عکس یا اسکرین شات از هر برنامه ای را دارد... ( البته قبلش باید از داخل FExplorer قابلیتش را فعال کنید و سپس با استفاده از دکمه های مداد + 0 (عدد صفر) میتوانید اسکرین شات بگیرید... عکس ها با توجه به بخش شماره ۶ در تنظیمات برنامه بر روی MMC یا Internal memory قابل ذخیره شدن هستند. پس بسته به اینکه در کجا باشند در یکی از دو مسیر زیر خواهد بود:
کد:
C:\Nokia\Images\Fe_img
E:\Images\Fe_img
این برای وقتی است که یک بازی بر روی موبایل دارید که نمیدونید اسم دقیقش چیه و ...
ولی اگر اسم بازی مشخص هست میتونید به راحتی از طریق جستجوی تصاویر در گوگل برای بازی مورد نظر اسکرین شات پیدا کنید.