سلام من یه مشکلی برای گوشیم پیش اومده باید فرمت کنم ولی contact هام رو به شدت نیاز دارم و می خوام پاک نشه لطف کنید راهنمایی کنید. اگه با استفاده از برنامه ی x plore هم میشه بگید کدوم فایل یا فلدر رو باید نگه دارم؟
|

سلام من یه مشکلی برای گوشیم پیش اومده باید فرمت کنم ولی contact هام رو به شدت نیاز دارم و می خوام پاک نشه لطف کنید راهنمایی کنید. اگه با استفاده از برنامه ی x plore هم میشه بگید کدوم فایل یا فلدر رو باید نگه دارم؟
با خون غم نوشتم غربت مکان ما نیست
از یاد بردن دوست هرگز مرام ما نیست
|
|

contact ها در پوشه ای ذخیره نمی شوند شما باید اگر کل contact ها روی sim جا میشه اونجا کپی کنید وگرنه باید از دو تا سیم استفاده کنید و بعد از روی سیم کارت دوباره کپی کنید.
ولی راه حل دوم استفاده از nokia pc suite هست به بخش contacts برید و همه رو در کامپیوتر کپی کنید ووبعد از فرمت دوباره همه رو روی گوشی کپی کنید.

یک راه حل دیگه هم هست ،
کانتکت ها رو باز کنید
سپس از options گزینه mark/unmark و سپس mark all را انتخاب کنید
بعد دوباره option را بزنید سپس گزینه copy و To memory card را انتخاب کنید و صبر کنید تا کانتکتها در مموری کارت ذخیره شوند (این کانتکت ها در مسیر E:\others\contacts ذخیره می شوند)
پس از فرمت دو باره در contacts ء options و copy و این بار From memory card را انتخاب کنید
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

این راهی که شما گفتید برای این گوشی جواب نمیده. برای سیمبین سری60 ویرایش 3 جواب گو هستش.
در گوشی 7610 همیطور که مدیر عزیز فرمودند تنها با این 2 راه میشه از کانتکت بک آپ گرفت.
معذرت که اینو گفتم.شما استاد مایی .![]()

استاد اینجا رو اشتب اومدی.نوشته اصلی توسط AP-SOFT
برای ۶۶۳۰ جواب میده .. من همیشه بک آپ کانتکت ها رو هم روی مموری و هم روی سیم کارتم دارم.
مسئله اینجاست که ۷۶۱۰ به دلیل اینکه یک نسخه تفاوت دارد با ۶۶۳۰ جواب نمیده.
و تنها راهش همون سیم کارت هست. البته اگه اون برنامه های کانتکت منیجری که گذاشته بودم جواب بده که مشکلی نیست.
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

از لطف دوستان متشکرم. shadow جان اون کانتکت منیجری که گذاشته بودی به دلیل ویروسی بودن گوشیم،عملیات رو به طور ناقص اجرا میکرد اما الان با راهنمایی دوستان به نتیجه رسیدم.![]()
با خون غم نوشتم غربت مکان ما نیست
از یاد بردن دوست هرگز مرام ما نیست

منم قبلا 6681 داشتم (سیمبین ویرایش 2) خیلی راحت این کار رو میکرد ، و از همین طریق هم شماره تلفن هام رو به گوشی بعدیم که ویرایش 3 بود انتقال دادمنوشته اصلی توسط SHADOW
فکر میکردم 7610 هم همین جوری باشه
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

مثل این که کل کله اینجا منم 6630 قبلا داشتم ها![]()

نوشته اصلی توسط SHADOW
شرمنده داش حسین. یاد کردم بگم 7610 سیمبیان سری 60 ویرایش 1 داره و این حرکت توش انجام نمیپذیره.![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|