سلام دوستان.![]()
در این تاپیک هر سئوالی در زمینه phpbb3 دارید مطرح کنید سعی می کنم در کوتاه ترین زمان ممکن کمکتون کنم.![]()
موفق باشید.![]()
|

سلام دوستان.![]()
در این تاپیک هر سئوالی در زمینه phpbb3 دارید مطرح کنید سعی می کنم در کوتاه ترین زمان ممکن کمکتون کنم.![]()
موفق باشید.![]()
|
|

شاهزاده سلطان (06-27-2010)

اگه می شه یک مختصری از phpbb3توضیح بدین که اصلاً بدونیم چی هست و کارش چطوریه تا بعد![]()
وقتی که دیگر نبود من به بودنش نیاز مند شدم وقتی که دیگر رفت به انتظار آمدنش نشستم وقتی که دیگر نمی توانست مرا دوست بدارد من او را دوست داشتم وقتی که او تمام شد من آغاز شدم و چه سخت است تنها متولد شدن مثل تنها زندگی کردن مثل تنها مردن...

phpbb3 یک انجمن ساز اپن سورس و رایگان هستش
که برای ساخت انجمن استفاده میشه که همین انجمنی که الان توش هستیم بر پایه phpbb 3 ساخته شده
- دلم گرفته خدا

بله phpbb3 یک پروژه open source برای ساخت انجمن های اینترنتی هست که بر روی سرورهای لینوکس مورد استفاده میشه و در صورتی که مثل سایت خودمون بهینه و به اصطلاح Optimze بشه می تونه خیلی قوی بشه حتی قوی تر از VB که خیلی ها با قیمت حدود 200 خزارتومان (با فارسی ساز) می خرند در صورتی که phpbb کاملا رایگان هست و میشه هر تغییری خودمون خواستیم درش بدیم.![]()

سلام، من یه مدی نیاز داشتم(هر چند هیچ جا پیداش نکردم)
مد ثبت نام سریع!![]()
اگه می شه یه راهنمایی بکنید

با خوش آمد به شما![]()
خوبه خودتون هم میگید هیچ کجا پیدا نکردید چون اصلا چنین مدی وجود نداره![]()
اگر هم چیزی دیدید همین صفحه ثبت نام رو کوچک کردند

همینشم ندیدم،اگر هم چیزی دیدید همین صفحه ثبت نام رو کوچک کردند
من که زیاد سر در نمیارم ولی فکر کنم ساختن این مد واقعا راحته...!

البته این مود برای نسخه ی 2 PHPBB هست که من اینجا می زارمش
فکر کنم این مد آخرین ارسالی ها که الان رو انجمنتونه واسه نسخه ی 2 باشه! درسته؟
شاید بتونید با این هم یه کارایی بکنید

اساسا با گذاشتن مد ثبت نام بر روی صفحه ی اصلی Forum مشکل دارم و بشدت مخالف اون خواهم بود در هر انجمنی که باشم .
دلایل محفوظ بمونه ولی یکی از اصلیترین دلایل اون روانشناختی و جامعه شناختی هست .
ممنونم از شما ولی فکر نمیکنید با گذاشتن این مد در صفحه ی اصلی هر انجمنی این ذهنیت ایجاد بشه برای برخی افراد که اون انجمن به جذب یوزر و کاربر نیازمند هست ؟! ...
بهر حال سپاسگذارم و موفق باشید .![]()
شادی خاچیکیان

خوب 100% حق با شماست، ولی من خودم وقتی وارد هر انجمنی می شم که ثبت نام سریع داره، همون لحظه ثبت نام می کنمنوشته اصلی توسط shadi_khachikian
این مود برای phpbb 3 نیست وگرنه شرط می بندم همه نصب می کردن!
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|