itune من پاک شده موزیک های داخل ipod رو چطوری روی pc بریزم .
شنیدم ورژنی از itune اومده که بدون اینکه به سریال کاری داشته باشه با هر ipod ی کار میکنه کسی آدرسی لینکی چیزی؟(حتما خیلی واجبه ممنون)
|

itune من پاک شده موزیک های داخل ipod رو چطوری روی pc بریزم .
شنیدم ورژنی از itune اومده که بدون اینکه به سریال کاری داشته باشه با هر ipod ی کار میکنه کسی آدرسی لینکی چیزی؟(حتما خیلی واجبه ممنون)
|
|

نرم افزار ituns از سایت خود apple بطور رایگان قابل دریافته و فکر هم نکنم به سریال کاری داشته باشهنوشته اصلی توسط COOCOO
![]()
حجمش هم 70 مگ هستش
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
با سلام.
درسته دوست عزیز ولی شما با هر ituns ی که نمیتونی کارهای قبلی که با ituns ی که داشتی انجام میدادی رو ادامه بدی(جلو گیری از قانون کپی رایت) مثلا شما رو پی سی یک آیتون رو دانلود میکنی و موزیک میریزی پاک میکنی یا ...شما فقط با همین آیتون و روی همین پی سی میتونی کار کنی و اگه این آیتون شما پاک بشه وشما یک آیتون جدید دانلود کنی وقتی آیپاد رو به اون وصل کنی ازت میپرسه اگه میخوای کار کنی محتویات آیپاد پاک میشه شما یا باید قبول کنی یا نمی تونی باهاش کار کنی ولی جدیدا شنیدم آیتون حک شده یا ورژن جدیدی اومده که کاری به این قانون نداره و شما هر کاری دلت بخواد و با هر آیپاد یا آیفونی میتونی انجام بدی.
الان من 30 گیگ موزیک (حاصل چند سال )تو آیپادم دارم آیتون جدید هم دانلود کردم ولی نمیتونم کاری کنم.
اگه کسی بتونه راهنماییم کنه یا آیتون جدید بالا رو بصورت فول پیدا کنه (تریالش فقط 5 تا موزیک رو ساپرت میکنه)خیلی ممنون میشم.

من امروز کمی سرم شلوغ هست ولی فردا برات سرچ می کنم.![]()

پیغام خصوصیتون رو چک کنید.![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|