چگونه می توان به iPod کیبورد فارسی اضافه کرد؟ منظور من دارا بودن حروفی از قبیل پ گ چ ژ بر روی این کیبورد است. ضمناً نرم افزار مربوطه موجود روی Cydia کلیدهای بدون برچسب را نمایش می دهد که با فشار دادن آنها، برنامه اجرا شده، بسته می گردد.
ممنون
|

چگونه می توان به iPod کیبورد فارسی اضافه کرد؟ منظور من دارا بودن حروفی از قبیل پ گ چ ژ بر روی این کیبورد است. ضمناً نرم افزار مربوطه موجود روی Cydia کلیدهای بدون برچسب را نمایش می دهد که با فشار دادن آنها، برنامه اجرا شده، بسته می گردد.
ممنون
|
|

لطفاً حتی اگر می دانید امکان انجام چنین کاری وجود ندارد، همین موضوع را هم که شده اعلام کنید تا کسی امید واهی نداشته باشد!
ممنون

دوست من شما وقتی از بخش keyboard ها عربی رو فعال کرده باشید بعد مثلا روی حرف ک دستتون رو نگه دارید میشه گ یا روی ب دستتون رو نگه دارید میشه پ نیاز به برنامه و .. هم نداره.
mhasgari (05-31-2010)

آقا جداً ممنون. البته من نمیدونم چطور باید این رو خودم بهش پی می بردم. ممنون میشم اگر بفرمایید چطور میشه نکات ظریف این چنینی در مورد iPod یا iPhone رو باید از کجا پیدا و مطالعه کنم.
باز هم خیلی خیلی منونم.
Professional (05-31-2010)

خواهش می کنم والله توی اینترنت چیزی که زیاد مطلب در مورد آیفون باید بگردید فقط منم همه چیز رو از توی اینترنت پیدا می کنم.![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|