جهت تغییر لوگوی Carrier میتونید از برنامه های مانند Make it mine و یا Fake Carrier استفاده کنید
که خوب این برنامه ها فقط متن دلخواه شما رو خیلی ساده کنار آنتن قرار میدن ..
با کمک آموزش زیر میتونید حتی در iOS 4.x هم تصویر و لوگوی دلخواه خودتون رو به جای Carrier Logo قرار بدید.
- ابتدا تصویرهای مورد نظر خودتون رو در ابعاد 60x20 پیکسل و با فرمت PNG آماده کنید.
برای مثال من عکس های زیر رو آماده کردم ...
![]()
- نام تصاویر مذکور رو به Default_CARRIER_Custom.png و FSO_CARRIER_Custom.png تغییر دهید. (به جای Custom میتونید اسم مورد نظر خودتون رو هم قرار دهید)
- بعد از تغییر نام تصاویر رو به فولدر Unknown.bundle که در مسیر System/Library/Carrier Bundles قرار دارد منتقل کنید.
- برنامه Make it mine یا همون MIM رو از سیدیا یا بصورت فایل Deb از تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
برای ثبت نام کلیک کنید!! دریافت و نصب کنید.- وارد برنامه شوید و عبارت Custom رو وارد کرده و دکمه Carrier رو بزنید.
- دستگاه رو رسپرینگ کنید.
- خواهید دید که تصویر مورد نظر شما در کنار آنتن و به جای لوگوی Carrier قرار خواهد گرفت.
نکــته :
- تصویر FSO_CARRIER_Custom.png در home screen و تصویرDefault_CARRIER_Custom.png در منوها دیده میشود. پس به دلخواه میتونیدرنگ هر کدوم از اون ها رو از قبل تعیین کنید.
فایل های مربوط به همراه اول رو همراه اول رو هم پیوست کردم:
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks