[iPhone][Arcade ] Wheelers Treasure 1.0 | 15,8 MB

توضیحات:شما یک دزد دریایی بانوی جوان است. یک ابتکار بزرگ آب چرخ نورد را از طریق سطح به طور تصادفی تولید شده وجود دارد. شما در داخل آن بنشینید (اکثر اوقات) و کش رفتن به صفحه پرش به منظور اجتناب از موانع ، گنج ، جمع آوری و نابود کردن دشمنان. این طور نیست هر چیزی واقعا دوست دارم من همیشه قبل از بازی ، با وجود نشسته و به راحتی در آینده برای اجرا ، Canabalt ، و غیره.

در ابتدا آن همه احساس کمی بیش از حد تصادفی ، به رغم آموزش را اداره کنند. زمان طول می کشد تا با راحتی تبدیل به پریدن و بعد از بازی چند من هنوز راه خیلی خیلی طولانی کردن احساس من می خواهم آن را تسلط. این است که آن را اشتباه احساس -- شما انتخاب سال و دقیقا به شما بگویم که در آن بازی می خواهید انتخاب -- اما بیش از حد زیاد وجود دارد رفتن در را برای شما به راحتی قادر به تمرین پریدن. بسیار از شما شروع اجتناب از لجن و گل پر از چاله ، اسکلت ، bats و گلولههای توپ به سختی وجود دارد و در زمان تنفس.
شما به تدریج بهتر شدن در بازی ، هر چند ، بهتر است در زمان جهش خود ، بهتر است در یادگیری بهترین زمان برای استفاده از تجهیزات شما و شما شروع به بازی متوجه باشید که ممکن است چیزی خاص. زیادی را به باز کردن و انتخاب تجهیزات تا قبل از بازی وجود دارد. (آیا می خواهید بر روی چرخ یا قادر به بازگشت به آن اگر شما آن را از دست بدهیم؟ بدار اویخته شدن) کامل آن ، بسته جلا داد و با وجود هنوز هم مثل بازی واقعا کلیک کردید ، من هیچ تردیدی در معرفی ندارد احساس نمی بازی در قیمت مقدماتی از 59p. فقط آماده شود تا در برخی از زمان خواهد داد

تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.