Castle Frenzy ( iphone, ipod touch ) | 74 MB

توضیحات بازی برگردانده شده به زبان فارسی توسط Translate google
(ببخشید اگه جمله بندی منظم نیست )

---------------------------------------------
برای من برج دفاعی بازی سرگرم کننده هستند اما می توانند خسته کننده و نه به سرعت دریافت که شما به سادگی نشستن و تماشا کن تا ببینیم چه چیزی به شما قرار داده تا آنجا که دفاع شد خوب کافی است. نه با این بازی شما را نه تنها را وادار به دفاع خود را انتخاب کنید ، اما شما باید به آنها بگویید چه زمانی به بازی آمد و سلاح اصلی شما بسیار خود را با انگشت.

قبل از اینکه من حتی در گیم پلی احساس می کنم اولین چیزی که باید ذکر شده دریافت کارت هستند. آنها را برای آی فون شگفت انگیز هستند ، آنها نه تنها به 3D ولی بسیار هنری و colorfully انجام می شود. من تحت تاثیر قرار بود که چگونه آنها به نظر می رسید برای دریافت جزئیات خیلی تعاملی را به یک بازی شبیه این به ویژه هنگامی که من را دیده اند ، دیگر واژهنامه ها و بازی ها موفق به انجام نیم تا آنجا.

در حال حاضر بر روی گیم پلی. همانطور که قبل از استفاده از روش اصلی شما دفاع است گفت : با انگشت خود ، به چه معنی است؟ خوب وقتی که شما بازی را شروع کنم شما چیزی جز قلعه خود را که سلاح ندارد در همه... به جز شما خواهد شد. حمله اول شما خواهد بود فقط goblins ، به کشتن آنها و نگهداری آنها را از رسیدن به قلعه شما به سادگی آنها را در هوا تکان دادن و تماشای آنها را بخورید. اگر ترجیح می دهید شما می توانید آنها را بکشید بالا و افت آنها را ، ولی این امر کمی زمانبر و سخت تر به کار کرده اید زمانی که نیمی از دوازده goblins عنوان بر روی صفحه نمایش خود را برای قلعه شدم.

شما برای کسب درآمد هر دایره وار حرکت کردن و کشتن شما در انتهای هر یک از شما باید در سطح دنیا را از مغازه که در آن شما می توانید fortifications ، مار ابی به خوردن دشمنان خود ، آنها را سحر و جادو را به انفجار و یا مسدود کردن آنها را دور ، و یا حتی آنها را با صدا شکستن مجسمه به خرید . همانطور که بازی پیشرفت می کنید گزینه های بیشتر و بیشتر از اینکه چگونه شما می توانید قلعه خود دفاع ، و هر یک سرگرم کننده تر است تا از آخرین ساعت. شما حتی می توانید خرید ارتقاء فقط در صورت شما مانند هیدرا خود احساس و یا نیازهای دیگری سر two.iPhone App فایل را نقد کنید -- قلعه شور

همانطور که در بازی به جلو حرکت می کنید دشمنان شما نیز قوی تر را که تلاش بیشتر برای کشتن. یکی از مورد علاقه های شما هستند goblins سواری boars وحشی. نگران نباشید ، دیو کردن و بالا کشیدن ارسال گراز وی را به اعدام او پرواز. گراز سپس به اطراف چرخید و اجرای صفحه اول به قتل تمام goblins که او در دیدار. این برای پاکسازی mobs بزرگ بر روی صفحه نمایش بزرگ است. همچنین شما می خواهد که دشمنان را کمی بیش از یک تلنگر از انگشت به کشتن می دهند و نیاز به حق در دروازه قلعه به آن حمله کنید. و این امر امکان دریافت بازی بسیار جالب توجه بسیار به سرعت.

هستند در تمام مبارزات 10 اما هر یک همراه با چندین روز است که شما باید به زنده ماندن پس فکر نمی کنم که این بازی تمام میشود و پایین با سرعت وجود دارد. روز پایانی هر یک از مبارزات انتخاباتی همراه با چالش بیشتر برای کسانی که دوست دارند به بالا و فراتر از آن صرفا زنده ماندن.

آی فون فایل را نقد کنید App -- FrenzySpeaking قلعه زنده ماندن ، این بازی نیز در حالت زنده ماندن می آید. این برای نه از ضعف قلب به عنوان مثال هیچ منحنی یادگیری در اینجا وجود دارد. شما باید بدانید که چگونه برای کشتن تمام دشمنان به شما برخورد به عنوان مثال هیچ کمک و یا پیشنهادات) وجود دارد. حالت بقا با این نسخهها کار درست مانند حالت در مبارزات انتخاباتی که شما در روز مبارزه می کنند و در پایان هر روز به فروشگاه می کنید. تنها تفاوت در این است که سلامتی شما را به هر قلعه خود را از دست رفته باقی می ماند ، حتی اگر خرید forifications بهتر شما هنوز نمی خواهد دست آوردن دوباره سلامتی بود که از دست داد. این پیچ شما جالب است و با توجه به صورت خاموش در برابر بعضی از دشمنان سخت تر و بدون هر گونه دفاع (تا به شما داده می شود این گزینه به فروشگاه پس از 1 روز به هر حال) آن را خاموش و تا حدودی مشکل شروع می شود.

اگر شما آن را figured نشده است در حال حاضر توسط من عاشق این بازی ها. من به راستی جواب بدهید من می خواهم در این بررسی به موقع دریافت نمی کند چرا که من همچنان به آن بازی بسیار یکبار من آن را کشف کرد نگران بود. تلفن های موبایل ، کاراکتر ، گیم پلی و گرافیک فوق العاده این همه اما بعد از آن من شد انتظار به همان اندازه از توسعه دهنده بزرگ مانند gameloft. برای مقدار و کیفیت بازی به شما آمدن من فکر می کنم که 1.99 $ است و قیمت های بزرگ و ارزشمند است.

تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.