1oo%
|

1oo%
|
|

حتما میاد. چون تا الان چند تا بازی فول تاچ برای این دو تا گوشی ساخته شده و خود من هم ازشون استفاده می کنم.نوشته اصلی توسط SunPDA
مثل اسنوکر و NewYork Nights
تازه تو بازیای دیگه ام که فول تاچ نیستند خود گوشی یه کیبورد مجازی براتون قرار میده....

میشه یکی از دوستان بفرمایند مفهوم بازی هایn-gage چیه و چه فرقی با بقیه داره ؟ متشکر میشم .

بازی های NGAGE کلا دارای گرافیک بالاتری نیسبت به بازی های معمولی هستند و کلا قوی تر و زیباتر هستند.شما در همین بخش عکس چند تا از بازی های این سری رو ببینید متوجه میشید.![]()

در حقیقت n-gage کنسول قابل حمل نوکیا است و این برنامه شبیه ساز رسمی نوکیا برای بازی کردن بازی های کنسول n-gage روی گوشبی های خاص است.
لطفا برای تشکر از پست از گزینه یاستفاده کرده و برای گزارش پست های خلاف بر روی
گزینه کلیک کنید.
کلیک کردن بر روی دکمه تشکر زمان کمتری نسبت به ارسال کردن پست مبنی بر تشکر مصرف میکند.
تشکر کردن، نشان دهنده ی شأن والای تشکر کننده است.
رپيد باز - بهترين راه دانلود پرميوم از رپيدشير ، فورشيرد ، مگا آپلود ، فايل فاكتوري و ...

با نرم افزار های کیبورد مجازی ، مشکل کیبورد در نوکیا 5800 حل شده استنوشته اصلی توسط SunPDA

طبق چیزهایی که در سایت ان گیج نوشته,فقط برای n97 بازی های ان گیج ارائه میشه.![]()

و طبق سایت رسمی GSMArena.com فقط نوکیا N97 دارای قابلیت پشتیبانی از n-gage لمسی! را دارا می باشد و 5800 این قابلیت را ندارد!

سیستم های n97 , 5800 با هم یکی هست !!! با این حال n97 میتونه به طور مستقیم فایل های exe , n-gage و ... بخونه احتمالا یه فایل هایی روش نصبهنوشته اصلی توسط ALI KING
شاید اگه بتونیم این فایل ها رو پیدا کنیم و رو 5800 نصب کنیم این فایل ها رو به طور مستقیم اجرا کرد ....![]()

سلام بزارین مشکل همتون حل کنم.
واسه نصب ngage برید فرمور پورت شده c6 واسه 5800 یا x6 دانلود کنید .گوشی فلش کنید.بعد ngage 1.3 نصب کنید حالشو ببرید.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|