لینک دانلود windows 95 مشکل داره ( مدت زمان دانلود رایگان تموم شده ) لینک مستقیم داره که بتونم با برنامه های مدیریت دانلود ، دانلود کنم ( هر روز 10 مگابایت )
|

لینک دانلود windows 95 مشکل داره ( مدت زمان دانلود رایگان تموم شده ) لینک مستقیم داره که بتونم با برنامه های مدیریت دانلود ، دانلود کنم ( هر روز 10 مگابایت )
|
|

نصب ویندوز 95 یا 98 لینک دانلود مستقیم نداره ؟ چرا کسی جواب نمیده ؟![]()

آخه دوست من لینک مستقیم برای 10 مگابایت میذارند نه برای 90 مگابایت![]()
با این حال اجازه بدید من اینترنت پرسرعتم باز وصل بشه سعی می کنم براتون یک جا مستقیم آپلود کنم.

آخه قبلا من سایت هایی رو دیدم که حتی برای فایل های 1.5 گیگابایتی لینک مستقیم داده بودندنوشته اصلی توسط Professional
![]()

میشه ویندوز XP هم نصب کرد؟
سرعتش چه جوری میشه؟

mgupload مثال بزنید. آخه توی اینترنت فضایی که resum داشته باشه کمه.![]()
pirate شدن که احتمالا میشه ولی خب سرعتش خیلی پایین میاد.

بیشتر تو سایت های خارجی این فایل های حجیم رو مستقیما تو سایتشون واسه دانلود میزارن ( تو سایت های ایرانی کمتر دیده شده معمولا هم به علت پایین بودن سرعت اینترنت یا کمبود فضای هاست سایتشون هست )
آخرین سایتی که یه فایلiso تقریبا 1.5 GB رو دانلود کردم مربوط به سایت اوبونتو بود ، متاسفانه آدرس سایتش یادم نیست تو اینترنت سرچ کنی پیدا میشه
سایت زیر قایلیت لینک مستقیم و resum رو دارست محدودیت پهنای باند هم نداره و فایل های آپلود شده هم بعد از زمان محدود پاک نمیشه :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
--------------------------------------------
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
قابلییت Resume رو پشتیبانی میکنه
با برنامه های مدیریت دانلود کار میکنه
محدودیت زمانی نداره که در روز مثلا فقط فلان قدر دانلود کنی
کاربران را بر اساس کشور یا IP محدود نمیکنه
برای دانلود لازم نیست منتظر بشید
تا 200 مگابایت برای هر فایلی میتونید آپلود کنید
-----------------------------------------------------------
سایت های دیگه رو هم میتونی با سرچ کردن پیدا کنی

بفرما:
کد:http://ifile.it/wid58yf تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

خیلی ممنون ... فقط یه مشکل بزرگ اینجاست .... چطوری باید دانلود کنم اولش فکر کردم که شاید باید عضو شم تا بتونم دانلود کنم اما عضو هم که شدم نتونستم دانلود کنمنوشته اصلی توسط Kiss Of Death
![]()

باید روی Request Download Ticket کلیک کنید (شکل زیر ) بعد از کلیک این جمله تبدیل به download میشه که باید دوباره روش کلیک کنید تا دانلود بشهنوشته اصلی توسط mgupload
![]()
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|