سلام دوستان
از گوشه و کنار میشنوم که دوستان زیادی هستند که برای تغییر پروداکت کد گوشی های جدید نوکیا ، به مشکل برخورده اند و مثلاً میگویند که نرم افزار NSS گوشیشون را نمیشناسه تا پروداکت کد اونو تغییر بده و حتی با نرم افزار JAF هم به همین مشکل برخورده اند
این مشکلات دوستان انگیزه ای شد برای ارائه یک تاپیک جدید برای تغییر پروداکت کد گوشی های نوکیا در بخش سری 60 نگارش پنجم که احساس کردم جایش خالی بود در این بخش و مورد استفاده برای دیگر دوستان دارنده گوشی های نوکیا سری 60 نگارش سوم
البته در اینجا لازمه خدمت دوستان عرض کنم که این روشی که در اینجا خدمتتون تعریف میکنم هم برای سری 60 نگارش پنجم هستش و هم سری 60 نگارش سوم نوکیا
بنابراین به دوستان نوکیا دار پیشنهاد میکنم این تاپیک را بخونند و از اون لذت ببرند
خوب...
در اینجا لازم دیدم برای دوستانی که ممکنه ، تازه وارد سایت شده باشند و ندونند فواید تغییر پروداکت کد گوشی ها چی هستش و اصلاً جریان این پروداکت کد چیه ؟ یه توضیح مختصری اول در مورد پروداکت کد میدم و در پست بعدی میرم سراغ این تاپیک آموزشی
اما.....
اما....
و باز هم اما......
" كد محصول " يا همون Product code چیست ؟ که همه عالم دیوانه اوست ؟
Product code
كد محصول يا Product code كدي هستش كه سايت نوكيا مدل گوشيتون و رنگ گوشی و زبان ها و منطقه اي كه اون گوشي براش ساخته شده را از روي آن كد ميشناسه و تشخيص ميده ...و به عبارتي يك كد شناسائي براي گوشي شماست...
مثلاً پروداکت كد هفت رقمي0574324 شركت نوكيا اين معني رو داره برای شرکت نوکیا :یک گوشی نوکیا مدل 5800 و به رنگ قرمز و همچنین دارای زبان فارسی و عربی و اردو و انگلیسی هستش
یا مثلاً ....
پروداکت كد 0539295 براي شركت نوكيا اين معني رو داره :یک گوشی Nokia N73 ME Gulf يعني از روي همين كد هفت رقمي ، نوكيا تشخيص ميده كه مدل گوشي N73 موزيك اديشن هستش و مربوط به كشورهاي حوزه خليج هميشگي فارس و زبان عربي رو هم پوشش ميده ...
حالا اگه شما بريد و باتري گوشيتون را در بياريد و برچسب مشخصات گوشيتون را در زيرش نگاه كنيد...ميتونيد اين كد شناسائي يا Product code را زير شماره سريال گوشيتون ببينيد که یک شماره هفت رقمی هستش
حالا ....
اين عوض كردن Product code به چه دردي ميخوره ؟
ميگم براتون .....
دو تا كاربرد داره اين عوض كردن Product code :
1 - براي تغيير گوشيتون از معمولي به موزيك اديشن و برعكس ( در گوشی های قدیمی تر مثل N73 و ....)
2 - وقتي كه دوست داشته باشيد ، زبان جدیدی رو به گوشیتون اضافه کنید
منظورم چیه ؟
مثلاً یه گوشی با یک پروداکت کد اروپایی به دستتون رسیده و متاسفانه زبان فارسی نداره و دوست دارید به این گوشیتون زبان فارسی رو اضافه کنید تا منو گوشیتون رو فارسی کنید و راحت مسیج فارسی بگیرید و SMS فارسی بفرستید و دوست هم دارید این کار را بصورت آنلاین و از طریق سایت رسمی نوکیا و بالطبع نرم افزار NSU یا همون Nokia Software Updaterشرکت نوکیا انجام بدهید
در نتیجه ، ابتدا پروداکت کد گوشیتون رو به یک پروداکت کد فارسی تغییر داده و بعدش از طریق اینترنت و نرم افزار NSU به سایت نوکیا وصل میشید و گوشیتون رو آپ دیت میکنید ...حالا دیگه ، زبان فارسی را بر روی گوشیتون خواهید داشت
اینهم از جریان پروداکت کد و مزیتهای عوض کردنش
خوب ...
برای رفع خستگی ید نیست که یه قهوه تلخ بزنم به رگ و بعدش بریم برای تعریف ادامه ماجرا
این قصه ادامه دارد .....
فداتون ramikoh

LinkBack URL
About LinkBacks