سلام دوستان من بعد از یه مدت طولانی دوباره برگشتم و میخوام با یه آموزش فوق العاده در خدمتتون باشم.
روش کار از این قراره که شما برنامه ی Smartcom GPS رو نصب میکنید و فقط تهیه ی نقشه رو من بهتون آموزش میدم تا به این نرم افزار بدین.
نقشه ی جایی رو که میخوایم دانلود کنیم شبیه اون چیزی هست که تو گوگل مپ هستش با هر کیفیتی که دوست دارید و با تمام جزییات که ما میخوام رو از گوگل دانلود کنیم که البته ما از گوگل نقشه ی کالیبره شده رو دانلود میکنیم که ویژگی های زیر رو داره:
1) نیاز به کالیبره کردن نداره
2) بسیار دقیق هستش در حد میلی متری
3) با تمام جزییاتی که توی google earth یا google map قابل مشاهده هست رو میگیریم.
4) میتونید همزمان از یک محل یا یک شهر دو نقشه از گوگل دانلود کنید که یکی ماهواره ای و دیگری حالت مپ معمولی رو داره که تمام خیابونا و مکانها رو هم به فارسی داره و میتونید بن نقشه ها تو نرم افزار smartcom GPS سوییچ کنید و یک نقطه یا محل رو هم بصورت ماهواره ای هم به صورت نقشه ای >مپ< ببینید.
5) توی هر نقطه که هستید یا هر جا رو ک دوست دارید میتونید با SMS موقعیت دقیق شو به دوستتون ارسال کنید که بسیار دقت بالایی داره.>>>> جدیدترین روش آدرس دهی.
نرم افزار های مورد نیاز:
1) gmapmaker
2) smartcom GPS برای گوشی
3) (SmartCom OGF2 converter (ogf2tool
لینک دانلود gmap maker
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
لینک دانلود نرم افزارها دوم و سوم داخل انجمن هستش.
اما آموزش:
دانلود نقشه و استفاده از آنها :
برای دانلود نقشه شما باید مراحل زیر رو انجام بدید ( توجه کنید که شما برای برنامه smartcom GPS می تونید هر نقشه بگیرید و یا خودتون بسازید ولی باید حتما اون رو کالیبره کنید ، اما با این روش نیازی به کالیبره کردن نقشه نیست )
برنامه gMapMaker رو که نصب کرده بودید رو باز کنید .
در قسمت بالا محل ذخیره شدن فایل های نقشه رو مشخص کنید .
در قسمت پایین روبروی عبارت Operation Mode ، گزینه OziExplorer Mode , Build Image & Map Calibration File رو انتخاب کنید و جلوی اون یک مقدار انتخابی دیگه هست که اون رو روی 9 Slice قرار بدید ( این باعث میشه که از نقشه شما برای کمتر شدن حجم به 9 قسمت تبدیل بشه ، البته این کار رو برای نقشه با حجم بالا انجام بدید ، مثلا برای ساخت نقشه تهران با زوم 16 )
حالا در قسمت وسط باید مختصات محلی رو که می خواین از اون نقشه تهیه کنید رو وارد کنید ( این مختصات که من اینجا نوشتم برای شهر تهران هستش ، برای دیگر شهر ها باید به وسیله برنامه Google Earth این مختصات رو پیدا کنید ، البته به وسیله خود سایت Google Map هم می تونید ، به این صورت که به سایت maps.google.com برید و درست در نقاط که در زیر توضیح داده شده کلیک راست کنید و Direction To Here و یا Direction From رو انتخاب کنید و اعداد زیر رو به شما در سمت چپ نشون میده ، توجه کنید که 2 نقطه و 4 عدد هستش . )
ردیف اول : 51.107222 --------- 35.823655
ردیف دوم : 51.61223 --------- 35.550364
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
برای بدست آوردن این اعداد برنامه Google Earth رو باز کنید ( اگر نرم افزار گوگل ارث رو ندارید از سایت maps.google.com استفاده کنید که منم بهتون همین سایت رو پیشنهاد میکنم.) و از محلی که قصد ساخت نقشه دارید یک مربع فرضی در ذهتون بگیرید .
اعداد ردیف اول سمت چپ و بالای این مربع هستند که یکیشون Latitude هست ( اینجا 35 ) و دیگری Lonude ( اینجا 51 )
اعداد ردیف دوم سمت راست و پایین این مربع هستند .
توجه کنید که این مربع درست فضای تشکیل دهنده نقشه شما هستش .
مقدار Zoom Level رو بر روی عدد 16 قرار بدید ( من پیشنهاد نمیدم که این مقدار رو بیشتر کنید ، چون هم حجم کار زیاد میشه و هم ممکن هستش که اصلا نقشه به علت حجم بالا کار نکنه ، اما من با مقدار 16 کار کردم و مشکلی نبودش ، البته به این نکته هم توجه کنید که فضای نقشه هم مهم هستش ، مثلا شما می تونید برای یک شهر کوچیک مقدار بیشتری هم انتخاب کنید ، اما این مقدار 16 برای تهران کافی هستش )
Map Type رو هم روی Google Map قرار بدید . بر روی دکمه Go بزنید و برنامه از شما محل Save شدن فایل ها Image و Map نقشه رو می پرسه .
پیشنهاد:
من خودم رو همین حالت google map با zoom level 15 و با slice 1 کل نقشه ی مشهد رو دانلود کردم که شد 16 مگ و با تبدیل برای گوشی شد 6 مگ
و
همین طور رو حالت satelite با zoom level 17 و با slice 16 هم دوباره مشهد رو دانلود کردم که نزدیک به 1.2 گیگ شد و پس از تبدیل برای گوشی 600 مگ شد.که داخل گوشی میتونم روی نقشه ها سوییچ کنم.جزییات برای حالت اول قابل قبول و حجم هم خوب بود.
بعد از اتمام کار شما باید فایل های Image رو به پسوند قابل نمایش در برنامه smartcom GPS تبدیل کنید ، برای این کار از برنامه (SmartCom OGF2 converter (ogf2too استفاده کنید
برنامه رو بعد از نصب باز کنید و محل ذخیره شدن نقشه ها و عکس ها رو در Source Image Folder مشخص کنید .
در پایین تمام 9 فایلی رو که ساختید ، انتخاب کنید .( چون slice روی 9 تنظیم کردید 9 تا فایل شده)
بعد از انتخاب بر روی عبارت Convert یا Process Image در بالای صفحه کلیک کنید تا تبدیل انجام بشه .
در سمت چپ برنامه هنگام تبدیل یک عکس کوچک ار نقشه نشان داده میشود ، اگر این عکس درست نشان داده نشد ، یعنی سیاه نشان داده شد ، نقشه شما حجمش بالا بوده و برنامه اون رو درست تبدیل نمی کنه ، و برای همین من به شما گفتم که نقشه رو به چند قسمت تبدیل کنید .
یه نکته ی مهم:
توی نرم افزار (SmartCom OGF2 converter (ogf2too به هیچ عنوان تیک گزینه ی image preview رو نذارید.
بعد از تبدیل تمام فایل ها یک سری فایل جدید با پسوند ogf2 در کنار فایل های map ساخته می شوند .
شما باید این فایل ها رو به فولدر برنامه که در گوشی هست کپی کنید یهنی داخل فولدر زیر در گوشی:
e:\data\smartcomGPS\maps
توجه کنید که شما که 9 قسمت انتخاب کردید ، باید 18 فایل منتقل کنید یعنی فایلهای با پسوند OGF2 و فایلهای با پسوند map رو توی گوشی بریزید .
فایلهای با پسوند PNG نیازی به انتقال به داخل گوشی رو دارند.
. حالا برنامه SmartCom GPS رو باز کنید و استفاده کنید همین.
با تغییر موقعیت GPS نقشه ها هم به صوزت خودکار عوض میشوند.
شما میتونید نرم افزار OziExplorer رو و نرم افزار تبدیل کننده ی اون img2ozf V3.12 رو هم دانلود کنید که برای کامپیوتر هستش تا نقشه ها رو توی کامپیوتر هم بتونید ببینید که ملاحظه میکنید مشخصات دقیق هر نقطه رو به شما بصورت آفلاین در کامپیوتر میگه.
لینک دانلود img2ozf برای کسایی که میخواهند توی کامپیوتر هم نقشه رو ببینند:
لینک دانلود oziexplorer.3.95.5k
در ضمن این روش توسط خودم تسط شده و کاملا" دقیق هم هستش.
البته این روش برای پاکت پی سی ها بود که با تغییراتی من اونو برای سیمبین تبدیل کردم.
![]()
تبلیغات در موبایل برای ایرانیان
|
|

4 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از shayatinsorkh تشكر كردهاند
Professional (11-23-2010),masoud_persia18 (01-08-2011),mehdifbi (01-17-2011),mohssssen.67 (03-21-2012)
01-31-2011

- پستها
- 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست
سلام
برای برنامه گوشی نوکیا چگونه میشه ساخت یک نقشه؟
فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی
|
اطلاعات تاپیک:
Users Browsing this Thread
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
تاپیک های مشابه :
-
بازی ایرانی،سپری در برابر تهاجم فرهنگی
توسط taylor در انجمن اخبار بازی ها - Game Newsپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 09-05-2009, 12:09 PM -
تغییر آیکون فولدرهایی که در گوشی تغییر نمیکنن !!(هک شده ها)
توسط Professional در انجمن آموزش ها - Training 3rdپاسخ ها: 23آخرين نوشته: 08-30-2009, 05:36 PM -
دانلود پکیج های زیبا برای تغییر محیط ویندوز xp
توسط Arman_Ajn در انجمن مطالب کاربردی کامپیوتر - Useful Pc Articlesپاسخ ها: 1آخرين نوشته: 07-18-2009, 10:24 AM -
تغییر سرویس پیشفرض ایمیل به یاهو یا جیمیل
توسط Arman_Ajn در انجمن مطالب کاربردی کامپیوتر - Useful Pc Articlesپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 05-19-2009, 12:49 PM -
مدیریت آسان بلوتوث، وای فای،ارسال داده ها و... با نرم افزار CommManager
توسط ramon2045 در انجمن برنامه ها - Applications PPCپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 03-11-2009, 03:08 PM
برچسب های این تاپیک
|
|
|
|
|
|

LinkBack URL
About LinkBacks
ude ( اینجا 51 )