آقا سلام ! همگی خسته نباشید !
من یه مشکلی داشتم در رابطه با هک K800i که چرا اون چیزی که من در فیلم تصویری دیدم ! نمیاد !
اینم عکسشه !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
|

آقا سلام ! همگی خسته نباشید !
من یه مشکلی داشتم در رابطه با هک K800i که چرا اون چیزی که من در فیلم تصویری دیدم ! نمیاد !
اینم عکسشه !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
|
|

با سلام و خسته نباشید به شما
دوست گلم درسته که لودر SE Tools قادر به فلش مجازی بدون باکس سخت افزاری اون هست و دارن استفاده میکنن همه .
ولی یک سری از قابلیت های موجود در این لودر صرفا برای اجرا به خود باکس SE Tools نیاز حتمی داره .
داره به شما میگه این پیام لودر نمیتونه این سلسله عملیات رو با موفقیت انجام بده و تمومش کنه .
دلیلش یقینا در بخشی از تنظیمات شما هست در استفاده از این لودر یا یکی از تنظیمات از مجموعه کارهایی که در لودرتون تنظیم کردین برای فلش کردن گوشی مورد نظر .
باید حتما خود باکس ( یک قطعه سخت ازاری حائل بین pc و خود گوشی ) هم باشه برای اون کار که نمیدونم چی خودمم .
کمی دقیق تر چک کنید تنظیما خودتون رو بر روی لودر و در همین تاپیک نتیجه رو منعکس کنید .

سلام دوست عزیزم !
آخه من فلش گوشیه خودمو از همین سایت با فیلم آموزشی یاد گرفتم !
من یه مشکله دیگه هم دارم : اینکه برای ویستا کردن موبایل باید چه بکنم ! آموزششم از این سایت گرفتم ولی اگه ممکنه و زحمتی نیست شما برای من فیلمشو یا جز به جز برای من بنویسی !
میدونم یه کمی پرویی کردم !
ببخشید !
آخه من نیاز دارم !![]()
![]()
![]()

سلام مجدد
خواهش میکنم . لینک دنلود فیلمش رو ممکنه لطف کنید بهم بدین .
البته توضیحش خیلی سخته در انجمن و با تایپ ، ولی ببینم چی میشه ( گرچه هیچ قولی نمیدم بهتون ) .
در مورد ویستا کردن موبایل متوجه منظورتون نشدم . PPC Mobile ها ویندوزی روشون نصب هست که بهش میگن ویندوز جیبی در اصل و اصلا مجزا از ویندوز ویستا هست که مختص PC ها هستش .
منظورتون تم ویستا هست نصب بشه بر روی گوشی ؟
و یا شاید هم یک رام با شبیه سازی بخشی از ظاهر ویندوز ویستا بر روی پاکت پی سی موبایل ؟
بهر حال ویندوزی به اسم ویستا برای گوشی موبایل نداریم بهیچ وجه . شاید تم هایی باشه شبیه به Vista و یا رام خاصی که اونم باید وقت زیادی گذاشته بشه تا بشه پیدا کرد اون رو در نت و یا در انجمن .
در این خصوص شاید سایر دوستان بتونن کمکی بکنن ، از می کاری ساخته نیست متاسفانه .
موفق باشید .![]()

با سلام![]()
با اجازه از استاد خوبم شادی خانم![]()
ببخشید دوست خوبم اما K800 حتی سیستم عامل هم ندارهکه مثل سیمبیان 60 ویرایش سوم بشه شبیه ساز ویستا رو نصب کرد که اون هم تشکیل شده از چند تا تم ویستا و برخی آیکون هاش
![]()
![]()
همون طور که شادی خانم گفتن حتی روی PPC ها که ویندوز دارن هم تنها تم ویستا قابل نصب هست یا همون شبیه ساز ویستا که باز هم پایه اش همون ویندوز موبایل خوده گوشی هست .
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم آخرین ورژنی هم که برای PPC ها خواهد اومد نسخه 7 است و از ویندوز ویستا اونم برای گوشی ها خبری نیست
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|