این برنامه را رو PC نصب کنید و فایل jar رو انتخاب کنید( با drag &drop) تا در همان پوشه فایل jad ساخته شود.
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|

این برنامه را رو PC نصب کنید و فایل jar رو انتخاب کنید( با drag &drop) تا در همان پوشه فایل jad ساخته شود.
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
یکی را دوست میدارم ولی افسوس او هرگز نمی داند/نگاهش میکنم شاید بخواند از نگاه من که او را دوست می دارم ولی افسوس او هرگز نمی خواند
یکی را دوست دارم,به برگ گل نوشتم که او را دوست میدارم/ولی افسوس او آن گلها را به گردن کودکی آویخت تا او را بخنداند
|
|

فایل JAD به چه درد میخوره؟

بعضی گوشی ها برای نصب برنامه ها فقط از روی فایل jad می تونند برنامه رو نصب کنند.نوشته اصلی توسط mousa1586

دوست عزيز از اينكه اين نرم افزار را معرفي كردي خيلي سپاسگذارم چون فوق العاده به دردم خورد. يك گوشي 3310 سامسونگ براي پدرم تهيه كرده بودم كه متاسفانه نميتوانستم روي آن نرم افزار نصب كنم اما با استفاده از اين نرم افزار مشكل كاملا حل شد.

salam
kash ye jori tanzim mikardid ke bade ozv shodan mumad to hamun safhei ke karbar morede nazareshe vas dl barnamash
dg majboor nemsihod mesle man in hame vaght begarde donbale chizi ke mikhado akharam peydash nakone
ya ye jostojoo mizashtid to sit ta esme barnameio ke mikhad mizad age bud barash miavord mesle sit تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
نوشته اصلی توسط مينو مينو
باسلام
1. لطفا فارسي بنويسيد.
2. شما بايد در صفحه ديگري عضو بشيد و صفحه مورد نظرتون رو نبنديد تا گمش نكنيد![]()
3. امكان تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|