آموزش نحوه اعمال patch روی FirmWare گوشی های موتورولا
توضیح: فعلا آموزش مخصوص v3x هست.
--------------------------------------------------------------------------------
به نام خداوند بخشنده و مهربان
سلام. در این آموزش قصد دارم نحوه ی پچ کردن فایل های fpa رو روی مونستر پک گوشی شرح بدم. آموزش اصلی توسط fabo96 در یکی از سایت های ایتالیایی نوشته شده است که جا داره که از ایشون هم تشکر کنیم.
قبل از هر چیز برنامه ها و فایل هایی رو که نیاز دارید براتون لیست میکنم.
مواد مورد نیاز!!!
1- Firmware 9B.E6P RSA Locked : یعنی مونستر پکی که فریم ور آن 9B.E6P باشه و در ضمن RSA اون هم حذف نشده باشه.
2- P2KTools VS 3.0.8 build 864 که در بخش نرم افزار های انجمن موتورولا موجود هست.
3- Flash&Backup 3.0.7 که توسط محمد رضا (mri ) توی سایت گذاشته شده است.
4- Patches : که همون فایل هایی با پسوند fpa هستند و من یک لیست کاملی از اونها رو توی ضمیمه اول قرار دادم.
5- Motokup 0.2 که فکر کنم همه اون رو میشناسن و توی سایت هم موجود هست.
حالا مراحل کار رو به ترتیب دنبال می کنیم.
مرحله 1 – مونستر پکی که فریم ور اون E6P هست و RSA Locked هم هست روی گوشی فلش کنید.
مرحله 2 – حال ما باید rsa رو از روی گوشی حذف کنیم. برای این کار برنامه P2k Tools رو باز کنید و روی "FLASH Mode" کلیک کنید. مراحل رو میتونید در تصویر زیر مشاهده کنید. البته دقت کنید چون برنامه به طور کامل به انگلیسی ترجمه نشده به جای گزینه flash mode شما گزینه modalta flash رو میبینید که شما کاری به این موضوع نداشته باشید و فقط مطابق تصاویر عمل کنید.
[attachment=2:2a177nbl]1.JPG[/attachment:2a177nbl]
مرحله 3 – سپس گوشی رو در حالت بوت بگذارید
[attachment=0:2a177nbl]2.JPG[/attachment:2a177nbl]
مرحله 4 – حال گزینه "Repair Rainbow POG" انتخاب کنید و سپس تیک کنار گزینه "Automatic (Direct on phone)" رو هم فعال کنید
مرحله 5 – بعد از انجام مراحل بالا روی کلید Remove RSA (V3x, E770) کلیک کنید
[attachment=1:2a177nbl]Patches 85[1].9B.E6P 20071208.rar[/attachment:2a177nbl]

LinkBack URL
About LinkBacks