![]()
![]()
سلام دوستان من یه مشکل بزرگ با این mpkg دارم نصب نمیشه گوشیم a1200e فریم ورشم
R541_g_11.56.11rbp هست لتفا راهنمایم کنید چه کنم نصب شه بعد از اینکه loadero open witeمیکنم اینو میگه
the file can not be used} کمکم کنید
![]()
![]()
![]()
|

![]()
![]()
سلام دوستان من یه مشکل بزرگ با این mpkg دارم نصب نمیشه گوشیم a1200e فریم ورشم
R541_g_11.56.11rbp هست لتفا راهنمایم کنید چه کنم نصب شه بعد از اینکه loadero open witeمیکنم اینو میگه
the file can not be used} کمکم کنید
![]()
![]()
![]()
|
|

سلام !نوشته اصلی توسط 09122
دوست گلم من چند بار دیگه باید به شما توضیح بدم این مساله رو و چند بار دیگه باید این پست شمارو در تاپیک های مختلف پاسخ بدم ؟!
پوزش ولی ؟!
یکبار اینجا پرسیدید و پاسخ دادم بهتون :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
و باز در اینجا به نوعی دیگر :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
اونچیزی که شما میخاین نصب کنین برای MPKG para a1200 هستش در حالی که شما باید MPKG para a1200E رو نصب کنید .برای همین هست خطا میده . متاسفانه ساعت ها به دنبال MPKG para a1200E و Loader اون گشتم ولی بی نتیجه بود ...
دوست عزیز ؟ اگر گوشیتون رو فلش کنید به فریمور دیگه ای بهیچ وجه نیاز ندارید و حتی به نصب mpkg یا loader و شما بطور مثال با فریمور 24xp30 و نصب برنامه ی Superman که کار دو برنامه ی در خواست شدتونو که گوشیتون قبول نمیکنه نصب کنه اون هارو ، انجام میده براتون ...
دیگه بیشتر از این ازم کاری ساخته نیست متاسفانه !
این هم برنامه ی Superman برای دنلود :
skin Superman_M.O.S.zip
Size: 6,567 KB
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

من هم گوشيم فريور R541_g_11.56.11 من ميخوام اس ام اس فارسي رو حد اقل بخونه اما هر كار كردم نشد و mpkg ظاهراً نصب شد اما هيچ چيزي رو باز نمي كنه فقط ميخوام بدونم نوع فريمور من چطوره؟ اگه لازمه عوض كنم و به چه چيزي عوض كنم؟ چون فريمور مشخصي نديدم و جايي به طور مشخص براي اين مورد چيزي نبود
لطفاً راهنمايي كنيد
ممنون

سلام اینجا رو بخونید:نوشته اصلی توسط mohsenator
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

داداش کلا نصب نمی شه؟![]()
![]()
![]()

پس من که فرمورژن گوشیم R532c2_g_11..31.25PB هست فعلا نمی تونم کاری انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فعلا باید صبر کنید.نوشته اصلی توسط fariborz22

سلام
من هم وقتی این کارو انجام میدم مینویسه
invalid application file
the file cannot be used
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|