سلام به همه دوستان می خوام یک برنامه به شما معرفی کنم که جذاب هستش و شاید به کار کسانی بیاد که وبکم ندارند و به وسیله گوشی آ1200 می توانند از این امکان استفاده کنند البته بگم که روی بعضی از فریمورها جواب می دهد و من این رو روی 3 نوع متفاوت از فریمورها تست کردم که رو مال من جواب داد 42xp و روی C2 و روی 32P .
برنامه های مورد نیاز :
1.شما در مرحله اول به برنامه FullScrVideo.rar احتیاج دارید
2.در مرحله دوم شما به برنامه motovision11.mpkg احتیاج دارید
3.مهم تر از همه به برنامه نیاز دارید که ارتباط گوشی و کامپیوتر رو برقرار کنه MobileVisionPCSuite_Setup_NoDotFrameWork.exe
4. ویندوز شما باید مجهز به Microsoft .NET Framework 2.0 تا برنامه مرحله 3 اجرا شود
---------------------------------------------------------------------------------------------------
چگونگی نصب برنامه در گوشی و کامپیوتر :
برنامه FullScrVideo.rar را روی حافظه گوشی خود نصب کنید ( تاکید می کنم حافظه گوشی )
در مرحله دوم نصب برنامه motovision11.mpkg در گوشی خو نصب کنید و بعد برنامه MobileVisionPCSuite_Setup_NoDotFrameWork.exe را در کامپیوتر خود install کنید و اگر ویندوز شما مجهز به Microsoft .NET Framework 2.0 نیست حتمن نصب کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------
مراحل را اندازی و استفاده :
گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید و USB گوشی را در حالت USB Net قرار دهید برنامه motovision11.mpkg را در گوشی خود اجرا کنید و منتظر پیغام داریور در ویندوز باشید وقتی پیغام را مشاهده کردید داریور USBLAN رو نصب کنید و بعد کامپیوتر را Restart کنید .
و بعد از اتمام مراحل راه اندازی برنامه MobileVisionPCSuite را اجرا کنید و در این برنامه یک شماره IP خواهید دید که این شماره را به هیچ عنوان تغییر ندهید و دکمه سمت چپ آن را زده و منتظر بمانید که گوشی شما وصل شود و این پیغام را خواهید دید 1.1.0 motorola EZX phone build 1000 connected شما تصور دروبین را در کامپیوتر خواهید دید البته ممکن است که تصویر را بر عکس ببینید ولی در یاهو و برنامه های دیگر در هنگام وب دادن تصویر به حالت استاندارد در می آید .

LinkBack URL
About LinkBacks