ممنون وچشمفقط اگر دارم خنگ بازی در میارم ببخشید.پس مدل گوشی من A1200 Eدرسته؟ :o :o :o :o
|

ممنون وچشمفقط اگر دارم خنگ بازی در میارم ببخشید.پس مدل گوشی من A1200 Eدرسته؟ :o :o :o :o
|
|

به نظر میرسه همین طور باشه چون عددی که گفتید از همه بیشتر به سری E نزدیک هست:
تذکر بسيار مهم1: اگر شکل کلي فريم.ور شما به صورت ذيل بود:
R541_G_11.51.xxx
فريم.ور شما از نوع A1200E مي.باشد که به طور پيش.فرض EDGE فعال شده.است، هرگونه تلاش براي فلش اين نوع فريم.ور به هر يک از انواع C2 و يا H2 ممکن است منجر به نابودي گوشي شما شود! (هر چند مواردي از فلش به اين رد.ه.ها بدون بروز هيچ مشکلي گزارش شده است، ولي ميزان ريسک بالايي دارد.)
در صورت نياز به ارتقا مي.توانيد از فريم.ور R541_G_11.50.34P استفاده نماييد که از نوع A1200E بوده و بهترين گزينه موجود مي.باشد.

سلام
فریمور گوشی e6من R533H8-G-11.22.21 هستش نرم افزار های قابل نصب این گوشی رو هم معرفی کنید خصوصا mpkg , نرم افزار نصب تم
متشکرم

دوست عزیز اینجا توضیح داده شده:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

سلام علیکم و رحمت الله.
یه مشکل اساسی واسم پیش اومده وقتی گوشیم رو به فریمور 30p46p emea
فلش کردم منوی گوشی باز نشد شارژ نکرد و انتن نداد و وقتی به فریمور های دیگه هم فلش کردم باز هم همین مشکل به وجود اومد الن درست 8 تا فریمور روش امتهان کردم که بازم جواب نداد که نداد اگه کسی راه حلی واسه مشکل من داره لطفا بگه یا اونو به این ادرس ایمیل ارسال کنه انشا الله خدا اجرتان را بدهد ممنون.
worth is tears and only who make you cry.. .

شما این firmware رو هم تست کنید گفته میشه راخت نصب میشه و مشکلی هم نداره:

همتون از هم کپی کردین همه سایتا یه جور توضیح دادن آقا این menue , insert , insert wait یعنی چی؟ اصلا منظورتون رو متوجه نشدم این w رو تو a1200 چجوری بزنیم؟ از کجا فریمور ورژن رو باید نگاه کرد. ما که گیج شدیم این یعنی چی؟؟؟؟( براي وارد کردن W در صفحه.ي شماره.گير وارد منو(سمت چپ پايين) شده و به ترتيب Menue->insert->insert wait ) ؟؟؟؟؟؟؟؟
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|