همون طور که در پیغام خصوصی هم گفتم سعی کنید گوشی رو hard reset کنید اگر نشه احتما dead شدن گوشی زیاده![]()
|

همون طور که در پیغام خصوصی هم گفتم سعی کنید گوشی رو hard reset کنید اگر نشه احتما dead شدن گوشی زیاده![]()
|
|

سلام و ممنون . یعنی اگه از اون صفحه 3 رنگ خارج نشه گوشی dead شده ؟ راه حلش چی ؟ الان چیکارش کنم ؟ میشه درستش کرد ؟![]()
![]()

سلام و ممنون . یعنی اگه از اون صفحه 3 رنگ خارج نشه گوشی dead شده ؟ راه حلش چی ؟ الان چیکارش کنم ؟ میشه درستش کرد ؟![]()
![]()

شما اگر نتونید گوشی رو هارد ریست کنید متاسفانه mther board براش مشکل پیش اومده

شما اگر نتونید گوشی رو هارد ریست کنید متاسفانه mther board براش مشکل پیش اومده

سلام به مدیریت سایت و تمامی دوستان ، همانطور که از نوشته های بالا میشه فهمید گوشی من بعد از نصب رام جدید با هیچ روشی بالا نیومد ، ولی بالاخره نمیشه pocket PC رو انداخت دور . بعد از کلی فکر و در نظر گرفتن هزینه تعمیر اول با نمایندگی HTC تماس گرفتم و شرح ماجرا رو توضیح دادم ولی خیلی هزینش زد بالا ، رفتم پاساژ نیکو (تجریش) همه گفتن برو طبقه 1 پیش آقا مهدی که اسم مغازشم هست نوین گوشی رو دادم بهش فرداش رفتم درست شده تحویل گرفتم . کارش خیلی درسته این مهدی شما هم اگه خدایی ناکرده این مشکل براتون پیش اومد 1 سر بهش بزنید اینم شماره مغازه 22731710 :shock:

دوستان کسی یه بلک لیست داره که کار کنه ؟ 2 تا امتحان کردم جواب نداد :)

سوالتون را در بخش سوالات باید بپرسید دوسته من و برنامه را از لینک زیر دریافت کنیدنوشته اصلی توسط hamed11003
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
مرا به هر چه کنی دل نخواهی آزردن
که هر چه دوست پسندد به جای دوست رواست
غلام قامت آن لعبت قباپوشم
که در محبت رویش هزار جامه قباست
نمی*توانم بی او نشست یک ساعت
چرا که از سر جان بر نمی توانم خاست
جمال در نظر و شوق همچنان باقی
گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست
به روی خوبان گفتی نظر خطا باشد
خطا نباشد دیگر مگو چنین که خطاست

آموزش کامل نصب ویندوز موبایل 6.1 رو برای jamin v رو می خواستم!
با لینک دانلود نرم افزار هایی که لازمه.

سلام. من یه ویندوز 6.5 ریختم رو گوشیم که imate jamin هست. اما رفت تو صفحه 3رنگ. الان هرکاری میکنم از اون صفحه 3رنگ بیرون نمیاد. یکی نیست که لینک سالم رام ارییجینال و رسمی imate jamin g4 رو بذاره؟ هرچی میگردم نیست. کمک کنین
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|