همه این کار هارو کردم باز هم میگه ورژن نادرسته چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید
|

همه این کار هارو کردم باز هم میگه ورژن نادرسته چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید
|
|

ببخشید من پست شما رو دیر دیدم، اگر هنوز هم مشکل دارید بگید چه رامی رو می خواهید به چه رامی آپ کنید تا راهنماییتون کنمنوشته اصلی توسط alifath1234
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

ببخشید من پست شما رو دیر دیدم، اگر هنوز هم مشکل دارید بگید چه رامی رو می خواهید به چه رامی آپ کنید تا راهنماییتون کنمنوشته اصلی توسط alifath1234
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

یه سوال . این dead شدن شانسی بوجود میاد یا اینکه اشتباهی در اپدیت باید رخ بده.؟
از من i2 هست. به نظر شما ریسک کنم یا نه؟ البته گارانتی ماکروتل هست

یه سوال . این dead شدن شانسی بوجود میاد یا اینکه اشتباهی در اپدیت باید رخ بده.؟
از من i2 هست. به نظر شما ریسک کنم یا نه؟ البته گارانتی ماکروتل هست

dead شدن معمولا بر اثر اشتباه در آپدیت به وجود می آید، که مهمترین آن عدم نصب درایور های سامسونگ قبل از آپدیت می باشد ،نوشته اصلی توسط masoodtirip
البته مشکلاتی نظیر رفتن برق یا به استند بای رفتن کامپیوتر یا جدا شدن کابل قبل از اتمام مراحل آپدیت برخی رام های غیر اصلی و... نیز می توانند منجر به dead شدن گردند.
من خودم 6-7 بار به رام های اصلی و غیر اصلی آپدیت کردم تا کنون مشکلی نداشتم اما توصیه نمی کنم، اگر هم خواستید آپدیت کنید مسئولیتش با خودتونِ و حتما توصیه های پست اول را رعایت کنید، البته چون گوشی شما گارانتی اصلی داره و در صورت dead شدن مایکروتل برای شما درستش میکنه (board رو عوض میکنه در نتیجه گوشی شما باز می شود) ،
احتمالا نام کامل رام شما JVHI2 می باشد ، در این صورت شما بدون نیاز به تغییرات خاصی می توانید به رام K1 که جدید ترین رام خاورمیانه (امارات) است آپدیت کنید،
راستی اگر مشکل پیش اومد بردید مایکروتل یهو نگید موقع آپدیت اینجوری شده چون مشکلات حین آپدیت مخصوصا به رام های غیر اصلی شامل گارانتی نمیشه،
-------
-------

dead شدن معمولا بر اثر اشتباه در آپدیت به وجود می آید، که مهمترین آن عدم نصب درایور های سامسونگ قبل از آپدیت می باشد ،نوشته اصلی توسط masoodtirip
البته مشکلاتی نظیر رفتن برق یا به استند بای رفتن کامپیوتر یا جدا شدن کابل قبل از اتمام مراحل آپدیت برخی رام های غیر اصلی و... نیز می توانند منجر به dead شدن گردند.
من خودم 6-7 بار به رام های اصلی و غیر اصلی آپدیت کردم تا کنون مشکلی نداشتم اما توصیه نمی کنم، اگر هم خواستید آپدیت کنید مسئولیتش با خودتونِ و حتما توصیه های پست اول را رعایت کنید، البته چون گوشی شما گارانتی اصلی داره و در صورت dead شدن مایکروتل برای شما درستش میکنه (board رو عوض میکنه در نتیجه گوشی شما باز می شود) ،
احتمالا نام کامل رام شما JVHI2 می باشد ، در این صورت شما بدون نیاز به تغییرات خاصی می توانید به رام K1 که جدید ترین رام خاورمیانه (امارات) است آپدیت کنید،
راستی اگر مشکل پیش اومد بردید مایکروتل یهو نگید موقع آپدیت اینجوری شده چون مشکلات حین آپدیت مخصوصا به رام های غیر اصلی شامل گارانتی نمیشه،
-------
-------

نوشته اصلی توسط SunPDA
سلام دوست عزیز لینک دانلودی که گذاشتین برای xp هست یا ویستا؟ من میخوان فولشو دان کنم اما نمی دونم کدومه. ویندوز من ویستا هست آیا لینکی دارین که واسه ویستاشو دان کنم؟ مرسی

سلام
زبون گوشی من فرانس ه و رامش مال سوئیسه.با این آپگرید رام اصلی مثلا امارات زبونش اینگلیسی میشه؟
البته هیچ میلی برای DEAD شدن گوشیم ندارم.اگه ممکنه طوری راهنماییم کنین که هیچ شانسی واسه DEAd شدن گوشیم موقع آپگرید وجود نداشته باشه.

نوشته اصلی توسط majid2124
اصولا همه رامهای غیر اصلی برای xp تولید می شوند ،
من نه تنها این رام بلکه رام غیر اصلی دیگه ای رو ندیدم برای ویستا باشه
من این رام رو نصب کردم ، یک اشکال اصلی که این رام داره اینه که نه windows media player و نه touch player فایلهای 3gp رو اجرا نمی کنند،
نوشته اصلی توسط kamic
بله اینگلیسی میشه من هم همین مشکل رو داشتم با تعویض رام حل شد ،
البته من اول به یک رام غیر اصلی (dthj1) آپگرید کردم بعد به رام امارات ، نمی دونم میشه رام یک زبان دیگه رو به طور مستقیم به رام اصلی اینگلیسی آپ کرد یا نه، (یادمِ یه جا خوندم در هر صورت حتی اگر مراحل گفته برای آپگرید به رام اصلی رو انجام بدید باز هم پیغام incorrect software wersion رو میده و اجازه آپگرید رو نمیده) شما یک بار طبق مراحل توضیح داده برای آپدیت به رام اصلی تلاش کنید اگر مراحل رو درست رفتید و باز هم پیغام خطا داد به رام غیراصلی (پیشنهاد من DTHJ9) آپ کنید سپس طبق مراحل گفته شده به رام اصلی امارات یا کشور دیگه
اگر موارد گفته شده در پست اول را رعایت کنید و درایور سامسونگ رو نصب کنید ان شاا.. که dead نمیشه ، و البته همانطور که گفتم من هیچ مسئولیتی رو قبول نمی کنم
-------
-------
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|