سلام دوستان.
در صورتی که موقع ارتقای ویندوز موبایل گوشی خود مشکلی دارید در این تاپیک مطرح کنید.![]()
لطفا قبل از پرسیدن سئوال ها آموزش های موجود را به دقت بخوانید.
|

سلام دوستان.
در صورتی که موقع ارتقای ویندوز موبایل گوشی خود مشکلی دارید در این تاپیک مطرح کنید.![]()
|
|

Mei3@M_Bern@beU (03-16-2010),wubian (12-13-2010)

سلام دوستان.

خوب مشکل من رو که کم و بیش باهاش آشنایی دارید و حالا من رو آگه ممکنه راهنمایی بیشتری کنید ممنون میشم چون من هر راهی رو که بگید تقریبا امتحان کردم ولی نشده و هنوز گوشم تو صفحه imate گیر کرده و نه رام اصلی گوشی از طریق صفحه سه رنگ spl نصب میشه نه رامهای دیگه چی کار کنم باید گوشی رو بدم فلشش کنن یا هنوز راهی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من hard reset رو هم امتحان کردم ولی بازم نشدProfessional جان من چی کار کنم واقعا موندم دیگه .
Mei3@M_Bern@beU (03-16-2010)

سلام آیا شما دقیق همون روشی که اینجا گفتم رو برای hard reset انجام می دید؟
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
چون من خودم موقعی که روی SPL گیر کرد همین روش رو استفاده کردم و جواب داد.
اگر این روش نشه بله باید گوشی رو به تعمیرگاه مجاز ببرید .

با سلام و تشکر من G4 IPl&SPL مربوط به k-jam رو میخوام اگه این رو بهم بدین گوشیم با کمک خیلی زیاد شما درست میشه ممنون میشه سریع جواب بدین ممنون میشم با تشکر مجدد.

سلام عزیز SPL , IPL هر گوشی ماله خودشه نمیشه که مثلا من این موارد رو از گوشی خودم به شما بدم.
در صورت شدن هم اصلا چه طوری این کار امکان پذیره؟![]()

با سلام و تشکر لطفا به این سایت مراجعه کنید تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! اینجا کاملا متوجه میشید من چی میگم G4 IPl&SPL مربوط به همه گوشیهارو گذاشته ولی من مال k-jam رو پیدا نکردم بازم تشکر میکنم و اگر بتونم G4 IPl&SPL رو پیدا بکنم حتما یک تاپیک میزنم البته با اجازه شما .

سلام بله من این رو قبلا خونده بودم.نوشته اصلی توسط Masseeh5m
خب حالا بر فرض هم شما نسخه مربوط به گوشیتون رو پیدا کنید.
ولی چه جوری می خواهید به گوشی منتقلش کنید؟
من خودم rom اورجینال k-jam رو از اینجا دانلود کردم:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
ولی برای نصبش باید گوشی رو یک طوری بالا بیارید.
حتی من یک بار موقع نصب پیغام error هفتصد و خورده ای بهم داد که وقنی خوندمش گفته بود این خطا به ندرت پیش میاد و باید برای حلش گوشی رو به کارخونه برگردونید ولی با همون روشی که بهتون گفتم من hard reset کردم و درست شد.

شما اگر این رو به من بدید من کامل بهتون توضیح میدم که چجوری این کار رو انجام میدم گیری من فقط این G4 IPl&SPL رو واسه kjam میخوام با تشکر زیاد از شما .

خب حرفی نیست ولی من نمیدونم چه طور این ها رو از گوشی استخراج کنم.شما می دونید؟نوشته اصلی توسط Masseeh5m
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|