با تشكر از شما پايه يو اس پي موبايل آي ميت جمين من خراب شده است و نقشه برد از قسمتي كه بتوانم جاي جديدي به يو اس پي وصل كنم .
از توجه شما ممنون. امير
|

با تشكر از شما پايه يو اس پي موبايل آي ميت جمين من خراب شده است و نقشه برد از قسمتي كه بتوانم جاي جديدي به يو اس پي وصل كنم .
از توجه شما ممنون. امير
|
|

دوست من جوابتون رو دادم قبلا.
متاسفانه چنین بردی پیدا نکردم بهتره گوشیتون رو ببرید تعمیرگاه.

چگونه میشه ویندوز 6 رو در جمین نصب کرد
ایا سیستم با مشکل مواجه نمیشود
در ضمن ایا در پکیج تبلیغی شما ویندوز 6
با توضیحات فارسی موجود است
با تشکر فراوان رضا جمین
تیغ بران گر به دستت داد چرخ روزگار
هر چه می خواهی ببر اما مبر نان کسی

سلام نصب rom روی jamin تقریبا مثل سری wizard هست:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

با سلام خدمت دوستان و مدیر انجمن
سوال من در مو رد انتخاب ویندوز موبایل مناسب هست ؟
پاکت پی سی بندهo2 xda atom هست من میتونم ویندوز اون رو ارتقاع بدم و اگر میشه بهترین ویندوزی که میتونم نصب کنم چیه؟
و با همین روش توضیح داده شده میتونم ویندوز رو عوض کنم؟
از راهنمایی شما سپاس گذارم

سلام گوشی شما سری Wallaby هست والله rom های مختلفی وجود داره برای اظلاعات بیشتر اینجا رو بخونید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

با سلام:
من یه گوشیه Qtek9100 دارم که خودم خواستم ویندوزشو ارتقاء بدم که به اشتباه ویندوز i-mate jam دانلود کردم و بعد از اینکه ویندوز نصب کردم دیگه گوشی بالا نمیاد و تو صفحه sp گیر کرده در ضمن هارد ریسیت هم کردم ولی درست نشد.آیا احتمال سوختن رام گوشی هست یا نه و اگه میشه ادرس تعمیرگاهی که رام گوشی تعویض میکنه به من بدید چون یه بار که رفته بودم جمهوری از هر تعمیرگاهی که سوال کردم گفتند رامشو نداریم اگه کمکم کنید ممنونتون میشم.با سپاس وتشکر از زحمات شما

و اگر بورد گوشی احتیاجی به تعویض داشته باشه در صورت امکان قیمت ان چقدر میشه و لطفا ادرس تعمیرگاهش را بدهید

سلام.
بعید می دونم ram گوشی سوخته باشه.فکر می کنم شما باید همون برد گوشی رو عوض کنید .متاسفانه من خودم اصفهان هستم و زیاد با تعمیرگاه های تهران آشنایی ندارم.
ولی حدودا قیمت برد گوشی بین 60 تا 80 تومن باید باشه.
wubian (12-13-2010)

با سلام
دوست محترم بنده در مورد نوع پاکت پی سی خودم سوال کرده بودم اگر ممکنه کمی ببیشتر در این مور توضیح و من رو بیشتر راهنمایی کنید در مورد اپگریت کردن گوشی از کمک شما ممنونمنوشته اصلی توسط Professional
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|