نه من هم در این مورد اطلاعی ندارم و فکر کنم باید که گوشی رو ببرم یه جایی ببرم واسم درستش کنن و دیگه نمیشه واسش کاری کرد بازم تشکر میکنم که توجه کردید و من بازم میگردم شاید به نتیجه ای رسیدم
|

نه من هم در این مورد اطلاعی ندارم و فکر کنم باید که گوشی رو ببرم یه جایی ببرم واسم درستش کنن و دیگه نمیشه واسش کاری کرد بازم تشکر میکنم که توجه کردید و من بازم میگردم شاید به نتیجه ای رسیدم
|
|

سلام و تشکر مجدد میخواستم بدونم شما رام گوشی O2 XDA Mini S یا Orange SPV M3000 یا Vodafone Qtek 9100 یا AT&T 8125 یا T-Mobile MDA رو ندارین (همه این گوشی ها از نوع k-jam هستن ولی کارخونه سازنده فرق داره ) اگر دارین لینک رو همین جا بزارین بازم تشکر میکنم که اینقدر مزاحم میشم و شما همرو جواب میدین .

سلام خب rom که زیاده مثلا برای O2 XDA Mini S :نوشته اصلی توسط Masseeh5m
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
یا Vodafone Qtek 9100 و هرچی برنامه کمکی برای rom بخواهید اینجا هست .البته برای سری wizard
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

نه نتونستم هنوز نه اگه نشد یکشنبه میبرشم بیرون خوب من یه سوال دارم تو سایتی بود که گفتم ipl و spl گوشی های دیگرو چجوری استخراج کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تشکر فراوان از شما به دلیل توجه شما و جوابهای بسیار خوب و کار راه اندازتون .

با تشکر اطفا آخرین پست این تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! سایت رو بخونید اسم نرم افزاری که با اون از spl و ipl بکاپ میگیره رو نوشته . ببینید میتونید کاری کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟ بازم تشکر میکنم .

من که اسم برنامه ای ندیدم برای این کارنوشته اصلی توسط Masseeh5m
![]()

سلام خدمت دوستان
من دنبال یه ویندوز خوب برای i-mat Jam می گردم.
چون من زیاد به این گوشی ها وارد نیستم لطفا در مورد نصب اون روی گوشی هم من رو کمی راهنمایی کنید.

با خوش آمد به شما.نوشته اصلی توسط mohsen.khazai
گوشی های دارای سیتم عامل ویندوز موبایل 2003 مثل imate jam قابلیت نصب ویندوز جدید رو ندارند.

سلام ؛ موبايل من آيميت جمين است و ويندوز آن در موقع ارتقاء پاك شده است يعني ريسيت كارخانه اي آن از بين رفته است و در ضمن يو اس بي آن خراب شده است يعني نميتوان به كامپيوتر وصل شد و هيچ تعميرگاهي در استان ما يعني بندرعباس نتوانست براي يو اس بي پايه درست كند . اگر بتوانيد راهي را براي من بذاريد كمال تشكر را دارم .
با تشكر امير

دوست عزیز با خوش آمد به شما.نوشته اصلی توسط asgv
![]()
بعید می دونم ویندوز گوشی پاک بشه مگه این که خودتون موقع ارتقا پاکش کنید ولی یک بار hard reset کنید ببینید درست میشه یا نه.
من پیشنهاد می کنم اول از همه سعی کنید هرطور شده پورت USB گوشی رو ببرید تعمیرگاه (تهران) تا براتن درست کنند و بعدش از سایت زیر rom گوشیتون رو دانلود و نصب کنید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
اگر نتونستید تنها راه عوض کردن main گوشی هست که هزینش از مورد بالا بیشتره و این مورد هم باید توط تعمیرکار انجام بشه.
wubian (12-13-2010)
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|