سلام امنیای من dead شده چه بکنم؟
در حال ارتقای رام کابل جدا شد و بعدش هم مرد حتی هنگام اتصال به شارژر یا usb هم هیچ عکس العملی نشان نمیده؟
راهش چیه؟
|

سلام امنیای من dead شده چه بکنم؟
در حال ارتقای رام کابل جدا شد و بعدش هم مرد حتی هنگام اتصال به شارژر یا usb هم هیچ عکس العملی نشان نمیده؟
راهش چیه؟
روزگاری فکر می کردم از همه چیز سر در می آورم،
کلی گذشت؛ تازه فهمیدم روزگاریست سردرگم سردر آوردن سر رشته ای از کلاف سر در گم سردرگمی خویشتنم.SakhdareH
|
|

با خوش آمد به شما دوست عزيز.
شما اگه بتونيد دوباره گوشيتون رو به حالت بوت لودر ببريد ميتونيد گوشيتون رو زنده كنيد، ترجيحا هم بعدش رام اورجينال گوشيتون رو نصب كنيد.
اگه نه يه پيشنهاد ميدم اميدوارم كه مشكلتون حل بشه، البته اين رو فقط شنيدم و از صحت اون اطمينان كامل ندارم، شما اگه ساكن تهران هستيد به پاساژ علائدين بريد، ميگن اونجا يه سريا باكس براي پاكت پي سي ها دارند و بعضي از گوشي هاي ديد شده رو زنده كردن با همين باكس، باز هم براتون پرس و جو ميكنم و اگه تونستم آدرس دقيق يا شماره تلفن پيدا ميكنم.
ايشالا هم كه مادربردتون آسيب نديده.

با تشکر از راهنمایی شما
به حالت بوت لودر نمیره , اصلا به هیچ حالتی نمیره الانش هم علاالدینی هاش هم توش موندن!!!!!!
کلی گذشت؛ تازه فهمیدم روزگاریست سردرگم سردر آوردن سر رشته ای از کلاف سر در گم سردرگمی خویشتنم.SakhdareH

اگر پس از فشردن کلید پاور گوشی هیچ عکس العملی نمیبینید چاره ای جز تعویض بورد گوشی تون ندارید ، البته 2 نفر تو رومانی هستند که میتونند گوشی دید شده رو تعمیر کنند که میتونید برای اونها ارسال کنید
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

با تشکر از راهنمایی تون!!
رومانی که هیچ من تا تهرانش هم نمیتونم اعتماد کنم با پست ارسال کنم حضوری میرم! آدم کج اندیش نیستم!!!
کسی از شرکت ملسا خبر داره کارش چیجوریاس؟؟

آقا واقعا تسلیت میگم
راستش حتی فکرش که چنین بلایی سر گوشیم بیاد مو رو تنم سیخ میکنه
منم نظرم اینکه مشکل ار برده، واینم بگم که خودتون کار کردین و دیدین که برد سالم خودش بخوبی جواب نمیده چه برسه که تعمیر بشه
پس اگه مایشو داری بی خیال گوشیت شو و یکی دیگه بخر و یا اگه حوسله و وقتشو داری برو دنبال تعویض بردش البته برد با شناسنامه تا وقتی خواستی ویندوز اصلی روش بریزی با شماره سریال خاورمیانه بشناستش
بازم تسلیت میگم انشاالله غم آخرتون باشه خدا قسمت کافرم نکنه

سلام دوستان پس از دو هفته امنیای من با هفتاد هزار تومن تو علاالدین زنده شده!!!!!!!!!!!!!!
یکی برام درست کرد که البته کار خودش نبود برد پیش یکه دیگه یعنی شد دلال ولی کار من هم راه افتاد!!
کسی آدرس یا شمار ه دلاله را خواست در خدمتیم!

V@MPIRE جان اونی که خواستی رو برات فرستادم.

واسه ما هم بزارنوشته اصلی توسط sakhdareh
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|