نوشته اصلی توسط hamidmyway
با تشکر فراوان
پسورد این فایل ر در صورت امکان درج بفرمائید
|

نوشته اصلی توسط hamidmyway
با تشکر فراوان
پسورد این فایل ر در صورت امکان درج بفرمائید
|
|

اینم پسورد:![]()
کد:windowsmobile6.5

با سلام به تمامی اساتید عزیز.من HTC Touch دارم که از سری elf هست از کدام رام معرفی شده باید برای نصب و ارتقا استفاده کنم ؟![]()

به این سایت خوش آمدیدنوشته اصلی توسط karino
اگر Touch Diamond دارید از لینک زیر دریافت کنید(مدل گوشی شما چیه؟)
کد:http://www.mobile4persian.com/forum/ppc-rom-upgrade-f141/htc-touch-diamond-rom-t23276.html?hilit=htc%20touch تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند. اینم برای Touch Pro:
کد:http://www.mobile4persian.com/forum/ppc-rom-upgrade-f141/htc-touch-pro-official-htc-touch-pro-raphael-wwe-707-rom-asia-t21734.html?hilit=htc%20touch تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
مرا به هر چه کنی دل نخواهی آزردن
که هر چه دوست پسندد به جای دوست رواست
غلام قامت آن لعبت قباپوشم
که در محبت رویش هزار جامه قباست
نمی*توانم بی او نشست یک ساعت
چرا که از سر جان بر نمی توانم خاست
جمال در نظر و شوق همچنان باقی
گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست
به روی خوبان گفتی نظر خطا باشد
خطا نباشد دیگر مگو چنین که خطاست

![]()
اساتيد گرامي،.... دستتون درد نكنه! خدايش اسم اچ تي سي اتنا تو اين تايپكتون )يا مون( نباشه، اصلا...خدايش همه جا بيانصافي!؟ نه درست؟ من كاري ندارم،زحمتشو متحمل شيد!؟
wm6.5 HTC x7500 mickyprima RC1,...
athena
جاموند!؟
منو ببخشيد اما .. من سوالي دارم كه جدي!!..من با گوشيم بالا ميام وخسته شدم از بس كه ديدم: "مشترك گرامي،دسترسي.."
اكسپلورامون)xp,winmo(
تقريبا يكي هستند
باتوجه به اين راهي واسه خوروندن ..همون هشتادوششوخوردهاي!!وازاينا سراغندارين يا برنامه خاصي!؟يچيزاي تو سيتينگ گوشيم هست مثل "پرو..." اما بنده سوادشو ندارم!؟خلاصه دمتون گرم ديگه..اره واينا... متشكرم.
hash20h

![]()
![]()
![]()
:)
جسارت منو اميدوارم كه ببخشيدو ..ديگه نصف شب وو هزار دردسر با يفردا پر از هزار درد بيدرمون. از همه دوستان محترم و خوانندگان اتي ...تقاضاي بزرگواري دارم.

سلام و خسته نباشید، من htc p3400 دارم و فایل موجود تو این تاپیکک دانلود کردم ، فقط چه جوری باید نصبش کنم ؟ یه فایل *.nhb فقط تو فلدر zipesh هست .

تقریبا این طوریه:نوشته اصلی توسط mehdiaraghi
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
راستی قبلش این تاپیک رو هم بخونید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

اما توهیچ کدوم از اینا نگفته که من چیکار باید بکنم که....نوشته اصلی توسط Kiss Of Death
این فایل من چه جوری باید اجرا کنم؟

چرا دوست من در فایل pdf اینجا گفته شده:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|