باسلام
گوشی من i-mate jasjar . من یه رام WM 6.5 دانلود کردم که تک فایل و به شکل nk.nbf هست . برای نصبش نیاز به (RUU(rom upgrade utility دارم.از کجا این فایل ها رو پیدا کنم.![]()
|

باسلام
گوشی من i-mate jasjar . من یه رام WM 6.5 دانلود کردم که تک فایل و به شکل nk.nbf هست . برای نصبش نیاز به (RUU(rom upgrade utility دارم.از کجا این فایل ها رو پیدا کنم.![]()
|
|

نه منظورم اینه که ما زمانی میتونیم یه رامو نصب کنیم که توی یه فولدر فایلهای زیر وجود داشته باشه:
EnterBL GetDeviceData ROMUpgradeUt.exe RUU.conf RUU.dll RuuEnc.dll UI.dll nk.nbf
که فایل nk.nbf بزرگترین و مهم ترین این فایل هاست. و به بقیه فایل های درون فولدر( RUU( rom upgrade utility می گویند. که دارای یک radio ورژن مناسب با فایل nk.nbf می باشد.من این فولدر رو که برای universal هست می خواستم

سلام دوستان
من imate jasjar دارم
میشه لینک رام 6.5 دانلود واسه این گوشی رو برام بزارید ؟
در ضمن این گوشی هم باید آنلاک بشه یا نه ؟
ممنون
وقتی شما آپگرد میکنید آنلاک میشه گوشیتون.
رام 6.5 هم گذاشتم براتون: تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
Professional (04-11-2010),persis (04-12-2010)

دوست عزیز این لینکی که دادین شما کار نمیکنه. Page not found میده. لطف کنین یه لینک سالم واسه رام WM 6.5 بزارین.
در ضمن من اولین باریه که می خوام آپگرد کنم، کلا دو هفته ست که I-Mate JASJAR خریدم. اگه امکام داره غیر از مطالب این تاپیک هر راهنمایی دیگه ای که به نظرتون میرسه واسم بزارین

دوست عزیز این لینکی که دادین شما کار نمیکنه. Page not found میده. لطف کنین یه لینک سالم واسه رام WM 6.5 بزارین.
در ضمن من اولین باریه که می خوام آپگرد کنم، کلا دو هفته ست که I-Mate JASJAR خریدم. اگه امکام داره غیر از مطالب این تاپیک هر راهنمایی دیگه ای که به نظرتون میرسه واسم بزارین
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|