ببخشید تصحیح شد لینکش. :o
در مورد آیفون نمی دونم منظورتون کدومه در همون بخش درخواست بدید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|

ببخشید تصحیح شد لینکش. :o
در مورد آیفون نمی دونم منظورتون کدومه در همون بخش درخواست بدید:
|
|

درود به همه ی شما دوستان خوبم.میدونم تو این چند مدت دلتون واسم تنگ شده بود.ولی دنیاست دیگه.بیخیال.
اما بگید با چی برگشتم.من خلاصه تونستم با پاکت پی سی به اینترنت وصل شم و شیرش کنم![]()
امیدوارم که این مطلبی که میزارم براتون آموزنده باشه.خیلی نامردین اگه مقامم رو بالا نبرین یا یه مدال ندین یا حد اقل زیاد تشکر کنین![]()
خوب دیگه شوخی بسه.بریم سراغ آموزش.من این کار رو با نوتبوکم که دل وسترو 1510 هست انجام دادم.بعد از اینکه درایور بلوتوث رو نصب کردید کنار ساعت ویندوز آیکن بلوتوث ظاهر میشه(وقتی نصب کردین و دکمه ی بلوتوث رو روشن کردید).روش 2 تا کلیک کنید.پایینش نوشته نیو کانکشن.کلیک کنید روش، بعدش دنبال تمام دیوایس هایی میگرده که بلوتوثش روشنه.بهد با کامپیوترتون پیر pair میشه.بهد از پیر شدن(مال من که این طوری بود) خودش میره تو درست کردن کانکشن.نکته ی جالب اینه که من با یه سونی اریکسن قدیمی امتحان کردم و خودش شماره رو نوشت #99* ولی تو نامبر پاکت پی سی خودم دستی نوشتم.بعد هم که کانکشن رو ساختم بلوتوث هر دو رو روشن کردم.بعد روی آیکن بلوتوث 2 بار کلیک کردم و روی کانکشنی که ساخت رفتم و 2 بار گلیک کردم.یوزر نیم و پسورد رو وریفای کرد(البته جاش خالی بود موقع ساختن.یعنی هیچی ننوشتم) و بعد هم با سرعت 115kbps به اینترنت وصل شدم.همیشه سرعتش همینه.زیاد نیست اما من که باهاش کلی کار میکنم.
همین دیگه.راستی یه نکته ی جالب دیگه هم اینه که هر گوشی که بلوتوث داشته باشه(مهم نیست که پک سویت (مثل نوکیا پی سی سویت)داشته باشه یه نه) میشه باهاش وصل شد.آخرشه.من که به خودم افتخار کردم و میدونم شما هم افتخار میکنین.
راستی کیف کردید با اینکه میتونستم یه تاپیک جدا بزنم اما اومدم پیش شما با مراما و اول به شما گفتم.حالا اگه حال کردین به عنوان تاپیک خیلی خیلی مهم جداش کنین![]()
دیگه همین.من 2-3 روز دیگه میام که اگه کسی سوال داشت بهش جواب بدم.شایدم فردا شب که میخوام برگردم تهران تو قطار با پاکت پی سی بام و چک کنم.![]()
مثل همیشه دوستتون دارم.تا بزودی.
یافتنی نیست ساختنی است

ممنون خب این عدد #99* رو که خودم گفته بودم شما از همین برنامه usb modem که استفاده نکردید درسته؟![]()

درود.نه پروفشنال جان.از هیچ برنامه اضافه ای استفاده نکردم.نه توی پاکت پی سی نه توی کامپیوتر.الان هم با پاکت پی سی وصل شدم.
یافتنی نیست ساختنی است

ممنون از توضیحاتتون تست می کنم خبر میدمنوشته اصلی توسط milad_fs
جایزتون محفوظه
![]()

سلام دوستان هر کاری میکنم نمیشه؟!؟
من برای share کردن اینترنت gprs با کامپیوتر دچار مشکل شدم و اونم اینه که موقع کانکت شدن پی سی به اینترنت(با همین نرم افزار usb modem) بعد از چک کردن یوزر و پسورد با ارور 628 روبرو میشم که در عکسش رو در تصور زمیمه قرار دادم.
اول فکر میکردم مشکل از تنظیمات گوشیمه ولی بعداز هارد ریست کردن و اعمال تنظیمات مجدد gprs مجددا با این خطا روبرو میشم و حدس میزم مشکل از تنظیمات ویندوز باشه.البته ویندوزم هم seven هست.
حالا ازتون خواهش میکنم کمکم کنید تا این مشکل را برطرف کنم.
برای مشاهده تصویر خطا روی لینک زیر کلیک کنید:
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|