انگار 5 شنبه جمعه ها قطع میشه GPRS
نه اینکه طرح پاییزی 5 شنبه جمعه free هست خوب اصلن کار نمیکنه![]()
راستی اگه اسم My Network Work تغییر کنه و دوباره اسمشو به حالت قبل برگردونیم مشگلی ایجاد نمیشه که؟
|

انگار 5 شنبه جمعه ها قطع میشه GPRS
نه اینکه طرح پاییزی 5 شنبه جمعه free هست خوب اصلن کار نمیکنه![]()
راستی اگه اسم My Network Work تغییر کنه و دوباره اسمشو به حالت قبل برگردونیم مشگلی ایجاد نمیشه که؟
|
|

lexus, درسته ولی در ساعات خاصی مثل اول صبح سرعتش خوبه.
نه مشکلی ایجاد نمیشه.

پس امکان استفاده ار اینترنت ایرانسل از پاکت پی سی روی Pc نیست ؟

lexusعزیز
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! با این که این آموزش را خواندید و گفتید چند روز هست که نمی شود .... آیا قبلا می شد برای شما ؟![]()

موضوع اینه که اصلن ppc مو pc suite سونی اریکسون نمیشناسه که new conection فعال شه
چند روز gprs , sms . و آنتن ایرانسل کلن تعطیل بود. البته الانم تعریفی نداره هیچ جارو نمیگیره انداختمش یه گوشهایرانسل دو زار با اینکه میدونستم به درد نمیخوره اشتباه کردم گرفتم.

سلام مجدد
اینطور بگم که من مدتهاست که با ایرانسل و گوشی نوکیا 6630 از طریق لپ تاب به نت متصل میشم. شما بهتر میدونی با Pc Suite و شناسوندن مودم 6630 به لپ تاب و ایجاد یک کانکشن معمولی در قسمت Control Panel/Internet Option کامپیوتر با Dial Number *99#.
روش ایجاد کانکشن در گوشی رو طبق فرمایش حضرتعالی در یکی از پستها انجام دادم و اتصال گوشی به نت بی مشکل انجام شد.
حالا برای استفاده از اینترنت در کامپیوتر و با گوشی htc p-4350 به چه صورت تنظیماتو انجام بدم.
لازم به ذکر است که Activesync هم برای ویندوز 7 نصب کردم.اما مانند Pc Siute نوکیا گزینه کانکت ندیدم.
با کمال تشکر از حسن توجه شما مدیر گرامی
این کار با پاکت پی سی ها داستان داره به راحتی بقیه گوشی ها نیست من که نتونستم شما تست کنید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|