سلام دوستان
می دونم تقریبا همه شما از سرور قدرتمند یاهو یک ایمیل دارید. ولی این سایت به شما امکان استفاده رایگان از سرویس PoP3 رو نمیده من می خوام الان یه روشی به شما یاد بدم که بتونید با گوشی ایمیل های یاهو رو چک کنید! ولی شما نمیتوانید اون ها رو توی outlook چک کنید بلکه باید یه نرم افزار که توسط خود یاهو ساخته شده و خیلی هم زیباست رو دانلود کنید. این نرم افزار yahoo! Go نام داره
نکته مهم :
این نرم افزار با حجم 990 کیلو بایت فقط باید با گوشی دانلود بشه اگه شما اونو با PC دانلود کنید و روی گوشی بریزید و نصب کنید به شما اجازه وصل شدن به سرور نمیده (با Don’t send روبه رو می شوید)
میدونم هزینه دانلود شما با گوشی گرون میشه ولی نگران نباشید من یه راه خوب براتون دارم (من فقط روی ویستا و Windows Mobile Device Center تست کردم بقیه رو نمیدونم):
ابتدا گوشی PPC خودتون رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید اجازه دهید تا توسط ویندوز شناخته شود
حال کامپیوترتان را به اینترنت وصل کنید
بعد از این کار مرورگر گوشی خود را باز کنید باید بتوانید صفحات وب را ببینید بدون اینکه علامت gprs در بالای صفحه نمایان شود (این بدین معنا است که شما از طریق PC با گوشی به اینترنت متصل هستید)
حال با مرورگر گوشی خود به آدرس زیر بروید
کد:
http://mobile.yahoo.com/go#
با این صفحه روبه رو می شوید

به گزینه mail بروید و وارد شوید
گزینه زیر رو انتخواب کنید

کد:
Upgrade to yahoo! Go now

کد:
Download now (966 kb)

حالا در این صفحه save as رو بزنید

و یه جایی آدرس بدید

برنامه دانلود می شود

نرم افزار بعد از اتمام دانلود به صورت خودکار باز می شود شما آن را نصب کنید
برنامه را باز کنید
نام کشور رو یکی به آخری یعنی آسیا انتخاب کنید
نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد کنید
با صفحه زیر روبه رو می شوید
گزینه فلش کنار open رو کلیک کنید

Open inbox رو بزنید

Option و بعدCheck mail رو بزنید ایمیل های شما تا چند ثانیه بعد نمایان می شوند

یکی از آنها رو کلیک کنید و لذت ببرید برای ارشد ما هم دعا کنید (نگید این عقده ی ارشد داره ها)