سلام اصلا پیشنهاد نمی کنم از IE استفاده کنید چون هم سرعتش پایینه و هم کنترل کمی دارید و نمی تونید هر موقع خواستید stop کنید صفحه رو.نوشته اصلی توسط poria7372
از برنامه opera که در تاپیک برنامه ها موجوده استفاده کنید.
|

سلام اصلا پیشنهاد نمی کنم از IE استفاده کنید چون هم سرعتش پایینه و هم کنترل کمی دارید و نمی تونید هر موقع خواستید stop کنید صفحه رو.نوشته اصلی توسط poria7372
از برنامه opera که در تاپیک برنامه ها موجوده استفاده کنید.
|
|

سلام آقا رضا مي بخشيد اما من هم تمام تنظيمات رو دقيق انجام دادم اما نتونستم وصل شم![]()
![]()
بعد از کانکت شدن اين Error رو ميده يعنError که هميشه ميده اين هست
(ببخشيد با برنامه نتونستم ازش عکس بگيرم هر کاري کردم نشد مجبور شدم با دوربين يک گوشي ديگه بگيرم اميدوارم چيزي توش معلوم باشه![]()
)
بعد از چند بار که Refresh کردم اين Error هم اضافه شد![]()
![]()
نظرتون چيه ؟؟؟ به نظر من ايرانسل اصلا بدرد نمي خوره !
اینم چند تا عکس از تنظیماتش
به نظر شما از چی می تونه باشه ؟

VIPER جان نکته ای که من می بینم اینه که شما دو تا connection تعریف کردید به نظر من از setting-connection برید دوتاش رو پاک کنید و از اول یکی بسازید.
ولی خود تنظیماتتون هیچ مشکلی ندارند.
نکته بعدی هم اینه که اصولا IE خود گوشی هم کند هست و هم قابلیت باز کزدن همه سایت ها رو نداره پس باید از opera استفاده کنید که خودم هم استفاده می کنم: ( در صفحه زیر گذاشتم نسخه ای که خودم استفاده می کنم)
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

ممنونم آقا رضا ولی نمی دونم چطوری دو تا کانکشن درست کردم تست می کنم خبر شو بهتون می دم :)

از ادمین محترم تشکر می کنم![]()
![]()
تنظیماتی که شما گذاشتید هیچ ایرادی نداره من با تعویض سیم کارتم تونستم از GPRS ایرانسل استفاده کنم نمی دونم چه مشکلی داشت ولی خدا رو شکر مشکل برطرف شد .

سلام !![]()
آقا کارتون خیلی درسته !!!
واسه ما کار کرد ### !
بزم ممنون بای !

من پیشنهاد میکنم بدون اینکه IP وارد کنید، به ایرانسل وصل بشید.

در ادامه ی این آموزش کامل لطفا می فرمایید برای اینکه توسط لپ تاب به اینترنت سیم کارت متصل بشم چه کاری باید انجام بدم؟
اینطور بگم که من مثلا مدتهاست که با ایرانسل و گوشی نوکیا 6630 از طریق لپ تاب به نت متصل میشم. شما بهتر میدونی با Pc Suite و شناسوندن مودم 6630 به لپ تاب و ایجاد یک کانکشن معمولی در قسمت Control Panel/Internet Option کامپیوتر با Dial Number *99#.
روش ایجاد کانکشن در گوشی رو طبق فرمایش حضرتعالی انجام دادم و اتصال گوشی به نت بی مشکل انجام شد.
حالا برای استفاده از اینترنت در کامپیوتر و با گوشی htc p-4350 به چه صورت تنظیماتو انجام بدم.
لازم به ذکر است که Activesync هم برای ویندوز 7 نصب کردم.
با کمال تشکر از حسن توجه شما مدیر گرامی

|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|