سلام چرا هيچ كدوم از عكس ها بالا نمياد .
لطفا يه فكري بكنيين .
من مي خوام گوشيمو فلش كنم .
|

لطفا يه فكري بكنيين .
|
|

لطفا يه فكري بكنيين .

با رفتن به لينك زير
Persian Gulf خليج فارس را تاييد كنيد
و اين پيغام را براي دوستانتان ارسال كنيد
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

با رفتن به لينك زير
Persian Gulf خليج فارس را تاييد كنيد
و اين پيغام را براي دوستانتان ارسال كنيد
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

من فایلهای مربوط به تغییر انیمیشن استارت آپ را روی گوشی ریختم(از همین سایت برداشته بودم) ولی موقع ریستارت گوشیم بالا نیومد مجبور شدم به روشی که اینجا گفتید فلش بزنم ولی برنامه xs++ پس از زدن connect و... گوشیمو شناسایی نمیکنه(طبق گفته اینجا و برنامه خاموش کردن گوشی و نگه داشتن دکمه و... رو به ترتیب انجام دادم)حالا چیکار باید بکنم؟
در ضمن گوشیم p990 هستش و موقعی که دکمه on رو میزنم یا شارژر یا کابل usb رو وصل میکنم گوشی تا play شدن آهنگ استارت آپ بالا میاد و دوباره ری استارت میشه و تا زمانی که باطری رو در نیارم ری استارتش ادامه داره.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
با تشکر

من فایلهای مربوط به تغییر انیمیشن استارت آپ را روی گوشی ریختم(از همین سایت برداشته بودم) ولی موقع ریستارت گوشیم بالا نیومد مجبور شدم به روشی که اینجا گفتید فلش بزنم ولی برنامه xs++ پس از زدن connect و... گوشیمو شناسایی نمیکنه(طبق گفته اینجا و برنامه خاموش کردن گوشی و نگه داشتن دکمه و... رو به ترتیب انجام دادم)حالا چیکار باید بکنم؟
در ضمن گوشیم p990 هستش و موقعی که دکمه on رو میزنم یا شارژر یا کابل usb رو وصل میکنم گوشی تا play شدن آهنگ استارت آپ بالا میاد و دوباره ری استارت میشه و تا زمانی که باطری رو در نیارم ری استارتش ادامه داره.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
با تشکر
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|