ehsas, سلام
لطفا از امکان سپاس استفاده نمایید !![]()
![]()
|

ehsas, سلام
لطفا از امکان سپاس استفاده نمایید !![]()
![]()
|
|

ehsas, نسخه کرک شده در تاپپک برنامه ها قرار داده شد اینم لینکش:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

با سلام و خسته نباشید من تازه با شما اشنا شده ام وخیلی خوشحالم اگه اجازه بدید یک سئوال داشتم یکی از دوستان گفتن تضمینی یک برنامه البته به طریقی که وقتی گوشی فلش میشه و از طریق کابل دیگری استفاده میشه میتونه صدای p990 روبه اندازهn73 افزایش بده ایا همچین چیزی هست ایا کابل مخصوصی هست ومن در موقعی یکی از برنامههایی که روی خود مموری 64مگ فابریک گوشی بود رو نصب کردم گوشم فلش شد اکه ممکنه طریقه یادگیری بعد از فلش شدن رو یاد بدین وچه چیزهایی لازم دارم وبرنامه های لازم رو برام بزازین واقعا منو ببخشید که اینقدر سئوال دارم اخه بهجون خودم 20 چوب پیاده شدیم البته خداییش میخام یاد بگیرم ممنون

sasanx22, با عرض خوش آمد خدمت شما![]()
در مورد بلند کردن صدا تا حدی با equlizer برنامه زیر ممکنه:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
خیر کابل مخصوص وجود نداره و عاقلانه هم نیست که شما از یک سخت افزار با امکانات محدود بتونبد کار بیتری انجام بدید.![]()
متوجه منظورتون در مورد "طریقه یادگیری بعد از فلش شدن رو یاد بدی" نمی شم.![]()
برنامه ها هم که در تاپیک زیر موجودند:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

سلام .ميشه كاري كرد تا هنگام دريافت Bluetooth در P990iگوشي پبغام بده ؟ !
دبگه اينكه ميشه حافظه ي Inbox رو روي Ram قرار داد ؟! اين واقعا مشكل بزرگيه براي من مخصوصا موقع گرفتن Bluetooth think
خيلي ممنون ميشم اگه در مورد اين مشكل بزرك من راهنماييم كنيد ...
Never Lose Your hope !
GOd Is Always With YOu . . .

Robo amir, با عرض خوش آمد به شما![]()
متاسفانه برای این کار راهی وجود نداره.برای تغییر inbox هم به جز این که هر بار توسط یک فایل منیجر فایل رو به مموری انتقال بدید راهی نیست.

با تشکر منظورم این است است که وقتی گوشی فلش شد برای درست شدنش باید چه کار کرد من گوشی ام یک دفعه اصلا بالا نمی امد یعنی خط لودش تا وسط میامد وریست میشد بهم کفتن فلش شده و20 دقیقه جلوی چشم خودم طول کشید ولی نفهمیدم چیکرد خیلی خیلی ممنون :

دوست عزیز Professional برنامه ای که برای فارسی نوشتن درp990 گزاشته اید دانلود نمیشه اگه لطف کنید یک بار دیگه بزارید

sasanx22,یعنی پس از فلش بالا نمی آید؟ یا فقط بار اول این مشکل رو داشت؟![]()

وقتی یک برنامه نصب کردم گوشی هنگ کرد حتی خاموش هم نمی شد مجبور شدم باطری رو در رارم ودیگه گوشی خط لودش تا وسط می امد و دوباره خاموش می شد ودوباره تکرار
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|