امروز می خوام یه روش بهتون بگم تا بتونید برای خودتون امضا درست کنید و با هر sms ای که می دید امضاتونم باهاش بفرستید !
ابتدا باید به قسمت messaging رفته و یه پیام جدید رو بسازید
وقتی تو قسمت ادیت پیام جدید رفتین باید روی یه آیکون که پایین گوشی هست و شکل آیکون ویدئو هست کلیک کنید
با کلیک بر روی این قسمت به قسمتی هدایت می شوید که شکلک های سونی اریکسون رو میبینید ( همون شکلک های آبی انیمیشن ) وارد این قسمت که شدید دکمه new رو میزنید !
به قسمتی هدایت می شوید که کادری شطرنجی دارد و شما میتوانید امضا یا هر شکلی که دوست دارید را در آنجا طراحی کنید سه راه برای طراحی هست :
1- با قلم نوری شکل را بکشید که این روش دقت پایینی دارد مگر بتوانید بر اعصابتان مسلط باشید و دستتان تکان نخورد
2- با دکمه وسط گوشی هر جا که خواستید نقطه می گذارید
3- روش MOVE & DRAW که در تنظیمات همان قسمت تیکش را می زنید و با تکان دادن جوی استیک خط ها و نقطه ها رسم می شوند !
در ضمن می توانید با کلیک بر روی آیکون مداد ضخامت خط هایتان را تغییر دهید !
و در آخر میتوانید شکل را با ابزار بغل آیکون مداد بچرخانید !
پس از رسم شکل دلخواه دکمه insert بزنید تا در پیامتان ظاهر شود و برای ذخیره آن ، آن را مارک کرده و گزینه save را بزنید ! این شکلک ها در پوشه ای به نام user’s picture در قسمت picture گوشیتان ذخیره می شود ولی هر وقت که خواستید دوباره آن را بازخوانی کنید با کلیک بر روی همون آیکونی که گفتم می تونید اون رو انتخاب کنید !
توضیحاتی در باره این شکل ها :
این شکل ها به خاطر سفارشی بودن کمی پر حجم هستند به طوری که در سه سایز می توانید شکل ها طراحی کنید و در سایز 8×8 این شکل ها حدود 7 کاراکتر حجم دارند در حالت 16 × 16 ؛ 15 کاراکتر و در حالت 32×32 به اندازه یک پیام حجم دارند البته این ها بستگی به این دارد که شما همراه با این شکلک ها پیام فارسی بفرستید یا انگلیسی اگر فارسی بفرستید حجم این شکل ها خیلی بیشتر از اینی می شود که گفتم برای مثال یک شکلک 32 ×32 همراه با کاراکترهای فارسی برایتان 2 اس ام اس می افتد ! اما به نظرم برای شرکت ها و افرادی که زیاد هزینه برایشان مهم نیست خیلی مناسب است !
لازم به گفتن است که این روش فقط بر روی g700 و g900 تست شده ولی با توجه به تشابه پلت فرم امیدوارم بر روی گوشی های سری p هم کار کند !
راستی اگر این آموزش تکراری بود مرا ببخشید با سرچی که کردم چیزی در این مورد در سایت ندیدم !

LinkBack URL
About LinkBacks
امروز می خوام یه روش بهتون بگم تا بتونید برای خودتون امضا درست کنید و با هر sms ای که می دید امضاتونم باهاش بفرستید !