برای این کار شما نیاز به یک برنامه دارید که فکر کنم همتون اونو دارید برنامه x plor . بعد از اینکه عکس مسیج اومد شما وارد این برنامه بشید واز قسمت menu وارد قسمت tools وبعد از اون وارد messaging در اینجا شما عکس مسیج رو بصورت فایل operator logo می بینید این فایلو به یک جایی از مموریتون کپی یا منتقل کنید حالا برید به همون آدرس و نشانگر رو روی فایل ببرید حالا ابتدا menu سپس file وبعد hex viewer در این قسمت سه ستون مجزا وجود دارد که کار ما روی ستون سوم است یک نکته اینکه اگه همراه عکس نوشته ای باشه می تونید اونو در ستون سوم بخونید. در ستون سوم شما باید به دنبال اولین حرف H بگردید که اگه همراه عکس نوشته ای نباشه این حرف در سطر دوم قرار داره حالا menu را زده وسپس edit نشانگر درستون دوم است حالا دوباره menu و سپس edit chars حالا نشانگر در ستون سوم است آن را حرکت داده و روی نقطه ای که در سمت چپ حرف H قراردارد بگذارد و دکمه c را بگیرید تا هر چیز قبل آنهاست پاک شود یعنی در ردیف اول که با 000000 نشان داده می شود ستون سوم آن به این شکل باشد نقطه H سه تا نقطه(...H.) حالا back بزنید از شما درباره سیو کردن تغییرات می پرسد که باید yes بزنید حالا دوباره روی فایل رفته آن را با پسوند otb تغییرنام دهید حالا می تونید اونو ببینید.
حالا فقط اینکه چطور میشه این عکسو با sms فرستاد من با برنامه image converter عکسو تبدیل به bmp کردم اگه کامپیوتر باشه راحت اونو میشه بصورت 32*32 درآورد وفرستاد اما خواستم ببینم آیا برنامه ای هست که بشه تو گوشی اونو 32*32 کرد برنامه picture edit خود گوشی سایز کمتر از 51 قبول نمی کنه.

نویسنده: beh418