خب اینم توضیحات تکمیلی:
با سلام خدمت دوستان عزیز
با توجه به اشکالات دوستان عزیز که در پستهای قبلیمطرح شده بود و نتونسته بودن به اینترنت متصل بشن لازم دیدم که مروری کاملو دوباره روی این قضیه داشته باشم با توجه به این که من خودم از WIFIبیشتر استفاده میکنم دوباره یعنی از نو بستر ارتباط گوشی با اینترنت ازطریق بلوتوس رو برای خودم فراهم کردم و تمام کار رو از دوباره انجام دادمکه شرح اون رو در ذیل خواهید دید .
1 – کامپیوتر:
الف) تنظیمات برنامه بلوسویل : در قسمتmyservices برنامه بر روی قسمت properties کلیک میکنیم و پنجره سرویسهایبلوتوس باز می شود و قسمت personal area networking رو پیدا میکنیم و بعدچک مارک AUTO START THIS servie when my Bluetooth starts رو تیک میزنیم وچک مارک رو از حالت setup bluetooth personal area network به حالت acceslan network میبریم دکمه ok رو میزنیم و از برنامه خارج میشیم و کامپیوتررو یک بار ریستارت میکنیم .
ب) تنظیمات کارت شبکه و کارت شبکه مجازی بلوتوس: بعد از راه اندازی مجدد و روشن شدن کامپیوتر
از کنترل پنل وارد قسمت Network Connections شده که در این قسمت بسته نوعسیستم شما وتجهیزات اون اتصالات دسته بندی شده ای قرار دارد که میشه بهاتصالات دیال آپ و DSL یا BROADBAND ویا اتصالات LAN و WLAN اشاره کرد ،که جهت اتصال گوشی به اینترنت از راه بلوتوس ما به سه اتصال نیاز داریم کهاول اتصال ما به اینترنت هست چه دیال آپ چه دی اس ال و چه شبکه بیسیم
اول کانکشنی رو که باهاش به اینترنت وصل میشیم و رو پیدا میکنیم سپس برروی اون راست کلیک و بعد properties و درپنجره باز شده قسمت advanced روانتخاب نموده و در قسمت internet connection sharing چک مارک مربوطه روتیک زده و کارت شبکه واقعی و فعالی رو که روی سیستم موجود هست و هرچند ازشاستفاده هم نکنید و به جایی متصل نباشه رو انتخاب کنید ( با نامی مانندLocal Area Connection) و بعد در قسمت setting که کمی پایین تر در همانپنجره قرار دارد رو انتخاب کرده و سرویسهای اون رو فعال کنید و بعد تمامپنجره ها رو ok میکنید و خارج میشید.
نکته : اگر مودمتون از راه کارت شبکه وصل هست کارت شبکه رو Share کنید
ب 1) ست کردن IP کارت شبکه اصلی سیستم:دوباره از کنترل پنل وارد قسمت Network Connections شده و کارت شبکه ای روکه در Detail اون نام هایی مانندlink-Marvell-Nvidia-Intell و یا نامهای اینچنینی نوشته شده رو که امکان داره تعداد اون در سیستم به دو یا سهعدد برسه که ما فقط اونی رو که کانکشن اینترنتمون رو روش Share کردیم روانتخاب میکنیم و بر روی اون راست کلیک کرده و properties رو کلیک میکنیم ودر پنجره باز شده بر روی internet protocol(tcp/ip) کلیک کرده و در پنجرهباز شده بعدی که چک مارک به صورت اصلی بر روی قسمت obtain an ip addressautomatically قرار دارد رو بر روی قسمت پایینی یعنی use the following ipaddress قرار داده و در قسمت این اعداد رو 192.168.0.1 که Ip دیفالت یکشبکه هست رو وارد میکنیم و در قسمت sub net mask این اعداد رو255.255.255.0 و در قسمت dns server مقابل خانه preferred dns server ایناعداد رو 85.255.116.114 و در مقابل خانه alternate dns server این اعدادرو 85.255.112.148 وارد میکنیم .
نکته : کسانی که از کارت شبکه فعالشون بهاینترنت متصل میشن احتیاجی نیست که IP کارت شبکشون رو تغییر بدن فقط کافیهIP داخل گوشیشون رو با کامپیوتر در یک رنج قرار بدن
ب2) ست کردن IP کارت شبکه مجازی بلوتوس BTPAN :دوباره از کنترل پنل وارد قسمت Network Connections شده و کارت شبکه ای روکه در Detail اون Bluetooth PAN Network Adapter نوشته شده رو انتخابمیکنیم و بر روی اون راست کلیک کرده و properties رو کلیک میکنیم و درپنجره باز شده بر روی internet protocol(tcp/ip) کلیک کرده و در پنجره بازشده بعدی که چک مارک به صورت اصلی بر روی قسمت obtain an ip addressautomatically قرار دارد رو بر روی قسمت پایینی یعنی use the following ipaddress قرار داده و در قسمت این اعداد رو 192.168.0.2 وارد میکنیم و درقسمت sub net mask این اعداد رو 255.255.255.0 و در قسمت Default Gatewayاین اعداد رو 192.168.0.1 در قسمت dns server مقابل خانه preferred dnsserver این اعداد رو 85.255.116.114 و در مقابل خانه alternate dns serverاین اعداد رو 85.255.112.148 وارد میکنیم .
2 – گوشی:
ساختن کانکشن ارتباط با کامپیوتر توسط بلوتوس:از منوی control panel گوشی به منوی connections رفته و از آنجا وارد قسمتinternet accounts شده و از بالای صفحه باز شده قسمت new account رومشاهده میکنیم و قسمت Bluetooth Local(pan) رو انتخاب کرده و در قسمتaccount name یک اسم برای کانکشنمون انتخاب میکنیم و در قسمت devices برروی ad devices کلیک کرده و کامپیوترخودمان رو انتخاب میکنیم که در لیستقرار میگیره و از فلش رو به پایین در بالای صفحه بر روی قسمت tcp/ip کلیککرده و ip config را انتخاب میکنیم و در پنجره باز شده بر روی قسمت ipv4میرویم و در قسمت ip address این اعداد رو 192.168.0.3 و در قسمت gatewayاین اعداد رو 192.168.0.1 و در قسمت netmask این اعداد رو 255.255.255.0 وبعد save رو زده و دوباره از بالای صفحه این بار ip dns address و هموناعدادی رو که در قسمت dns server کامپیوتر وارد کردیم عینا همینجا واردمیکنیم و بعد save رو میزنیم و بعد دو مرتبه از بالای صفحه قسمت roles روانتخاب نموده و client-accesspoint رو انتخاب کرده و save میکنیم .
حالا از Browser گوشی یک page باز میکنیم و کمی صبر میکنیم تا گوشی باکامپیوتر ارتباط برقرار کند زمانی که به کامپیوتر متصل بشید و آیکن کرهپایین صفحه گوشی چشمک بزنه یک پیغامی به این مضمون بر گوشه دسکتاپ شمانوشته میشه
Remote device p990i has connected to my personal area networking service
نکته: اگر وقتی پیجی رو روی گوشی باز کردید و بهpc کانکت نشد در بخش Network Connections کامپیوتر بر روی کارت شبکه مجازیکه برای بلوتوس هست و در detaile اون Bluetooth pan network adapter نوشتهشده بروید و properties رو بزنید و در پنجره باز شده configure رو زده ودر قسمت advanced چک مارک رو به قسمت not precent برده و تمام پنجره ها روok کرده و یک بار ریستارت کنید.
نکته مهم: این نکته هم خیلی مهمه اگر از فایروال یاآنتی ویروس استفاده میکنید اون رو غیر فعال کنید چون خودم آنتی ویروس کسپراسکای دارم و دیدم زمانی که فعال هست سند و رسیوی ندارم
مطلب خاص دیگه ای وجود نداره از دوست عزیزی هم کهتقاضای عکس کرده بودن عذر میخوام چون بعضی از دوستان مشکل داشتند و وقتکافی نداشتم برای گذاشتن عکس من رو به بزرگواری خودتون ببخشید و تمام اینمراحل رو از اول چک کردم و بدون مشکل کار میکنه و این بار IP ها رو بهصورت دیفالت نوشتم تا اگر کسی Share کرد و Ip تغییر کرد سردرگم نشه
مسئله خیلی خیلی ساده و خیلی خیلی مهم دیگه :
توی گوشی کانکشن باید بسازیم ولی دو تا گزینه برای بلوتوث است ...
من توی همه فروم ها خوندم که(bluetooth internet (PAN رو باید انتخاب کنی ولی این غلطه .. برای من که کانکت نشد
یعنی باید bluetooth local(PAN)i رو انتخاب کنید و حتما اون قسمت Roles / Client - Access Point
رو انتخاب کنید .
نویسنده: Mohammad62

LinkBack URL
About LinkBacks
link-Marvell-Nvidia-Intell و یا نامهای اینچنینی نوشته شده رو که امکان داره تعداد اون در سیستم به دو یا سهعدد برسه که ما فقط اونی رو که کانکشن اینترنتمون رو روش Share کردیم روانتخاب میکنیم و بر روی اون راست کلیک کرده و properties رو کلیک میکنیم ودر پنجره باز شده بر روی internet protocol(tcp/ip) کلیک کرده و در پنجرهباز شده بعدی که چک مارک به صورت اصلی بر روی قسمت obtain an ip addressautomatically قرار دارد رو بر روی قسمت پایینی یعنی use the following ipaddress قرار داده و در قسمت این اعداد رو 192.168.0.1 که Ip دیفالت یکشبکه هست رو وارد میکنیم و در قسمت sub net mask این اعداد رو255.255.255.0 و در قسمت dns server مقابل خانه preferred dns server ایناعداد رو 85.255.116.114 و در مقابل خانه alternate dns server این اعدادرو 85.255.112.148 وارد میکنیم .

» کلیک کنید تا متن مخفی شده را ببینید - دوباره کلیک کنید تا متن مخفی شود «