سلام.
این مود را برای تغییر Operator Logo در گوشی های سری UIQ پیدا کردم...من خودم تخصصی در زمینه UIQ ندارم ولی اگه مراحل به خوبی انجام بشه فکر نمی کنم مشکلی پیدا کنید... نکات بیشتر رو پژمان میتونن توضیح بدن در این نسخه بسیاری از باگ ها رفع شده پس اگر باگی مشاهده شد منتظر نسخه های جدیدتر آن باشید... فکر میکنم گوشی باید هک بشه پس تاپیک های زیر را مطالعه کنید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
![]()
!!! از Caps Switch OFF استفاده کنید !!!
!!! آخرین فیرم ویر رو استفاده کنید !!!
!!! لطفا قبل از استفاده Help را بخوانید !!!
برنامه Oplogo Modder 3.2 نوشته شده توسط gabika & axivxi
نحوه نصب:
ابتدا برنامه را توسط فایل با نام Oplogo Modder 3.20 (Only Program).sis نصب کنید و سپس آنرا آپدیت کنید توسط برنامه با نام Oplogo Modder 3.20 (Only Files).sis
توضیحات:
این برنامه اپراتور لوگوی گوشی شما را مخفی یا مود میکند.
مود را انتخاب و سپس ok را کلیک کنید.
نام را انتخاب و سپس ok را کلیک کنید.
لطفا منتظر بمانید......
گوشی های W960-P1-G900 این را استفاده میکنند:
امکانات:کد:Activity Menu ON -> Settings: Control Panel - Device - StandBy Application - Activity Menu and SAVE
کد:M600 - date,hide,hideall,keylock,mainmenu,timer,original W950 - date,hide,hideall,hide logo-date,hide logo-time,keylock,timer,mainmenu,original P990 - date,hide,mainmenu,timer,original P1 - date,hide,keylock,mainmenu,timer,original W960 - date,keylock,mainmenu,task,original G900 - date,hide,mainmenu,timer,original
اولی اش میگه اگه منوی StandBy کرش کرد task manager را باز کنید سپس Oplogo Modder رو اجرا و Original Option رو انتخاب کنید.
اگه سوالی داشتید از من نپرسین چون من فقط یک منتقل کننده ام... پژمان جان استاد مربوط به UIQ هستش و دست ایشون را میبوسه...
لینک دانلود فایل برنامه(مود):
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

LinkBack URL
About LinkBacks

من خودم تخصصی در زمینه UIQ ندارم ولی اگه مراحل به خوبی انجام بشه فکر نمی کنم مشکلی پیدا کنید... نکات بیشتر رو پژمان میتونن توضیح بدن در این نسخه بسیاری از باگ ها رفع شده پس اگر باگی مشاهده شد منتظر نسخه های جدیدتر آن باشید... فکر میکنم گوشی باید هک بشه پس تاپیک های زیر را مطالعه کنید: