با سلام خدمت همه دوستان عزیز
حتما همتون با این نرم افزار آشنا هستین و میدونم که به راحتی میتونید باهاش کار کنید ولی خب شاید تعدادی از دوستان هنوز این نرم افزار رو ندیده باشن یا باهاش کار نکرده باشن
برای همین گفتم که این آموزش رو که خیلی هم مختصر هستش بزارم تا اونهایی که تازه این نرم افزار رو دیدن بتونن به راحتی باهاش کار کننن:wink:
حتما نرم افزار Gdesk رو دیدین و باهاش کار کردین برنامه Linkboy هم همین کار رو انجام میده ولی بزرگترین مزیت این برنامه نسبت به Gdesk اینه که شورتکاتها رو روی صفخه اصلی میاره و به همین خاطر دسترسی به اونها راحتتر خواهد بود
منوهای برنامه رو به ترتیب شماره گذاری کردم که تو عکس قابل مشاهده هستش و توضیح هر کدوم رو میدم که چه کاری رو انجام میدن . برای رفتن به گزینه های 1 تا 5 باید در صفحه اصلی برنامه گزینه Settings رو بزنید :
1 : در این قسمت میتونید تعداد سطرهای شورتکاتها رو در صفحه اصلی تعیین کنید که میتونید از 1 تا 3 سطر رو قرار بدین

2 : در این قسمت میتونید تعداد شورتکاتها در هر سطر رو تعیین کنید که میتونید از 4 تا 5 شورتکات رو در هر سطر قرار بدین

3 : در این قسمت میتونید تعیین کنید که آیا اسم شورتکاتها در صفحه اصلی نمایش داده بشه یا نه که میتونید جالت دلخواه خودتون رو انتخاب کنید

4 : گزینه 4 شامل سه قسمت هستش که شما باید اون رو Both تنظیم کنید و دوقسمت دیگه رو نمیدونم چه کاری رو انجام میدن و احتمالا تو ورژن full تکمیل خواهند شد

5 : در این قسمت میتونید رنگ پس زمینه شورتکاتها رو در صفحه اصلی تعیین کنید که هر چقدر درجه رو روی کم بزارید رنگ پس زمینه پر رنگتر خواهد شد

برای رفتن به قسمت 6 و 7 باید در صفحه اصلی برنامه به قسمت shortcuts برید و از منوی بالای صفحه روی linkboy کلیک کنید

6 : با کلیک بر روی این قسمت میتونید شورتکاتها رو به روی صفحه اصلی ببرید و برای پاک کردن شورتکاتها از روی صفحه باید گزینه زیری اون رو بزنید

7 : یکی از جالبترین قسمتهای این نرم افزار گزینه 7 هستش
با زدن گزینه 7 شما به راحتی وارد منوی مخفی گوشی میشید و دیگه نیازی به زدن کد برای وارد شدن به این قسمت ندارید که به نظرم خیلی جالبه و فکر کنم جزو اولین برنامه ها باشه که برای منوی مخفی میانبر درست کرده

خب دوستان اینم از آموزش این نرم افزار که خیلی خیلی مختصر و کوتاه بود و از توضیح سایر گزینه ها در اون پرهیز کردم چون هنوز تکمیل نشدن و کارایی به خصوصی ندارن
در ضمن یکی از ضعفهای این برنامه اینه که شما قادر نیستین شورتکاتها رو خودتون انتخاب کنید و شورتکاتها به صورت پیش فرض انتخاب میشن که البته همین شورتکاتهای پیش فرض هم خالی از لطف نیست و شکل و شمایل گوشی رو تا حدودی تغییر میده و باعث جذابیت اون میشه:wink:
امیدوارم که با منتشر شدن ورژن فول امکانات بیشتری به این نرم افزار اضافه بشه