خوش اومدید![]()
کلاینت جدید NGAGE رو هم تست کنید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|

خوش اومدید![]()
کلاینت جدید NGAGE رو هم تست کنید:
|
|

برو به سایت تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! بعد فایل GET NGAGE رو دانلود کن
هر چی در مورد هک کردن توی این سایته توهمه فانتزیه
برای خرید کد بازیها هم به تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! ایمیل بزنید به فارسی

من فکر میکنم که گوشیم خودش N-Gage داره. منم باید گوشیمو هک کنم؟ اصلا هک گوشی چیه و برای چی این کارو میکنن؟
لطفا حالا یکی بگه N-Gage چیه؟ یه فرمته؟

اونایکه N85 خودشونو فرمت کردنو کلاینت N-gage پاک شده برن به آدرس زیر متناسب با مدل و ورژن گوشی فایل رو دانلود کنن.منم همین مشکل رو پیدا کرده بودم اما بعد از دانلود و نصب مشکلم حل شد

اونایکه N85 خودشونو فرمت کردنو کلاینت N-gage پاک شده برن به آدرس زیر متناسب با مدل و ورژن گوشی فایل رو دانلود کنن.منم همین مشکل رو پیدا کرده بودم اما بعد از دانلود و نصب مشکلم حل شد

سلام
ببخشین n-gage رو 6220 نصب میشه؟
و هنوز هم بعضی از بعضی دیگر برابرترند...

بله نصب میشه.

سلام ببخشید من n79 دارم و به روش helloox و rompatcher هکش کردم ولی هنوزم بازیها بصورت trial نصب میشن اون پچ رو هم که گذاشتین رو نصب کردم ولی بعد از نصب برنامه n-gage باز نمیشه لطفا کمکم کنید

سلام من رو n96 اجرا کردم بازی نصب میشه ولی بازش نمی کنه، فقط فیفا 2008 رو باز میکنه، بقیه ارور میده مثل این(close some applications and retry starting the game (error- 1000002) و (brain challenge exited with an error brain challenge closed; kern-exec3) اگه میشه لطف کنید من و راهنمائی کنید.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|