سلام ببخشيد اين گوشي ما n gageاش نصب نمي شود شما يه را به ما بده ببينيم چه ميشه كرد.ضمناً تمامي راههاي شما را امتحان كردم.مدل گوشيمم n95است.
|

سلام ببخشيد اين گوشي ما n gageاش نصب نمي شود شما يه را به ما بده ببينيم چه ميشه كرد.ضمناً تمامي راههاي شما را امتحان كردم.مدل گوشيمم n95است.
|
|

نسخه ی آخر را قبلا پاک کنید. روی Installer پسورد نگذارید. بعد از انجام این کار ها عملیات نصب را دوباره انجام دهید.
لطفا برای تشکر از پست از گزینه یاستفاده کرده و برای گزارش پست های خلاف بر روی
گزینه کلیک کنید.
کلیک کردن بر روی دکمه تشکر زمان کمتری نسبت به ارسال کردن پست مبنی بر تشکر مصرف میکند.
تشکر کردن، نشان دهنده ی شأن والای تشکر کننده است.
رپيد باز - بهترين راه دانلود پرميوم از رپيدشير ، فورشيرد ، مگا آپلود ، فايل فاكتوري و ...

نصب نمیشه یا بعد از نصب بازی ها اجرا نمیشه؟؟نوشته اصلی توسط luis figo
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

من از روش اول استفاده کردم و تا حالا هر بازی که اراده کردم نصب شده. اون هم روش trk و secman هست.

سلام من خودم n95 داشتم باید نسخه n-gage را از سایت خودش دانلود کنی
اول کد #0000# را در گوشی وارد کن بعد ورژن گوشی را نشون میده باید ورژن گوشی موبایلت 20.0.015 باشه اگه نبود باید n95 را update بزنی
تا ورژن گوشی 20.0.015 این بشه و اینطوری n-gage نصب می شه
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|