این روز ها سری بازی های جدید N-gage که وابسته به شرکت بزرگ نوکیا است در حال افزایش محبوبیت در میان تمامی کشورهای جهان از جمله کشور عزیز خودمان ایران می باشد و به شکل فوق العاده علاقه مندان به این بازی ها در حال افزایش هستند. مهمترین حسن این بازی ها امکان اتصال به اینترنت باکمترین سرعت (مثل GPRS اپراطور ایرانسل در ایران ) و امکانات فوق العاده به صورت آنلاین با نام N-gage Arena مثل گرفتن امتیاز های عمومی از بازی های مختلف و ثبت آسان آن در N-gage Arena و ثیت رکورد جهانی در میان هزاران نفر - همچنین اضافه کردن دوستان ایرانی و غیر ایرانی خود به Friend list خود و در صورت آنلاین بودن آنها امکان چت کردن به صورت رایگان و انجام بازی ها با صورت 2 نفره و چند نفره و هزاران امکان فوق العاده جذاب که این سری بازی ها به شما ارایه می دهند. پس شما دوست عزیز هم اگر از گوشی دارای سیستم عامل سری 60 ویرایش سوم هستید و با این بازی ها آشنایی ندارید عجله کنید به جمع هزاران کاربر انگیج بپیوندید.
گوشي هاي ديگه احتياج ندارند. البته اگه انجام داديد هم مشكلي نداره چون یک سری مشکلات در این ورژن جدید(12.82 ) حل شده!
نكته:
گوشيتون بايد به آخرين ورژن آپديت باشه...
خب براي مقدمه:
1-اول از همه گوشي و مموريتون رو جداگانه فرمت كنيد، گوشي رو با #7370#* فرمت كنيد...مموري رو هم حتما"با رم ريدر...(فايل هاي مهم رو يه جاي ديگه ببريد مثل عكس و فيلم و...)
2-بعد رم رو داخل گوشي كنيد و يه بار ديگه با گوشي مموري رو فرمت كنيد (واسه محكم كاري)
3-فايل هاتون رو به مموري برگردونيد...
اين كارها براي از بين بردن ويروس احتمالي هست و انجام دادن آن الزامی نیست...
حالا برنامه Xplore رو باز كنيد (بايد گزينه show hidden files and folders روشن باشه) سپس بدون اينكه Xplore رو ببنديد ( با دكمه منو ) برنامه HelloCarbide رو باز كنيد، Options -> Menu1 -> Yes رو بزنيد، اگه درست انجام داده باشيد برنامه خود به خود بسته ميشه...حالا به Xplore برگرديد (هيچ برنامه ديگه اي نبايد باز باشه ) و فايل InstallServer.exe رو در آدرس C:/sys/bin كپي كنيد...(اگه bin وجود نداشت يكي بسازيد) حالا از برنامه خارج شيد و گوشي رو Restart كنيد...
بازی رو که دانلود کردین اگه با فرمت .ngage بود مستقيم تو فولدر ngage در مموري كارد كپي كنيد;
اگر با فرمت rar بوداون رو Extract كنيد بعد اون فابل exe رو باز کنید و همرو next كنيد اگه جايي تيك خواست بزنيد و next كنيد. بعد Extract N-gage file to Pc رو بزنیدوبازی رو واستون ذخیره میکنه بصورت یک فایل N-gage.اون فایلو به گوشیتون انتقال بدین و در مسیر E:\n-gage کپی کنید.حالا برین تو n-gage و خودش شروع به نصب بازی میکنه!!!
فایل n-gage. بعد از نصب کامل از پوشه N-Gage حذف میشود.
نكته مهم: بعد از نصب تمام بازي هايي كه مي خواستيد، يك بار گوشي رو ريست كنيد و فايل Patch رو نصب كنيد تا آرم تریال کنار بازی ها حذف بشه ...
نكته:همه برنامه هارو روي مموري كارد INSTALL كنيد.
Re: آموزش جدید نصب بازی های NGAGE 2 برای گوشی های ناسازگار
من همه توضیحات شما رو دنبال کردم و هر چی لازم بود نصب کردم اما برای اجرا بازی مشکل دارم
وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم این Error رو میده
روی More Info هم کلیک کردم این اومد
اما اگه از My games وارد بازی بشیم این Error رو میده
نا گفته نمونه من برنامه های App Trk و Secman رو نصب کردم به نظر شما از اینه ؟
اگه هست لطفا لینک برنامه Secman رو بدید پیداش نکردم