بازی های N-Gage بر روی گوشی N79 جواب نمیده و پیغام فایل کارپتید میده چی کار باید کرد تا نصب بشه ؟
|

بازی های N-Gage بر روی گوشی N79 جواب نمیده و پیغام فایل کارپتید میده چی کار باید کرد تا نصب بشه ؟
|
|

باید یکجوری BiNPDA Security Manager را روی گوشی نصب کنید و از Option گزینه ی Install Root Certificate را انتخاب کنید. بعد بازی بدون مشکل نصب می شود.
لطفا برای تشکر از پست از گزینه یاستفاده کرده و برای گزارش پست های خلاف بر روی
گزینه کلیک کنید.
کلیک کردن بر روی دکمه تشکر زمان کمتری نسبت به ارسال کردن پست مبنی بر تشکر مصرف میکند.
تشکر کردن، نشان دهنده ی شأن والای تشکر کننده است.
رپيد باز - بهترين راه دانلود پرميوم از رپيدشير ، فورشيرد ، مگا آپلود ، فايل فاكتوري و ...

با سلام دوستان مگه n79 5rd نیست؟و انگیج 3rd؟

نه ، n79 سیمبیان ویرایش 3 است ، فعلا فقط گوشی های 5800 و n97 ویرایش 5 می باشند ، از خصوصیت های اصلی 5rd تاچ اسکرین بودن آن است و n79 نیست.نوشته اصلی توسط mehrdad-pop
شاید شما n79 رو با n97 اشتباه گرفتید![]()
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

نه ، n79 سیمبیان ویرایش 3 است ، فعلا فقط گوشی های 5800 و n97 ویرایش 5 می باشند ، از خصوصیت های اصلی 5rd تاچ اسکرین بودن آن است و n79 نیست.نوشته اصلی توسط mehrdad-pop
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

-------
-------

من برنامه BiNPDA Security Manager رو روی N79 میخواستم نصب کنم نصب نشد و error میده .
یکی از دوستان می گفت N79 - N85 -N96 این 3 مدل هک نمیشن
و برنامه ای نیومده براش
می خواستم بدونم هیچ کاریش نمیشه کرد که بازی های N-Gege رو مدل N79 نصب بشه ؟

من برنامه BiNPDA Security Manager رو روی N79 میخواستم نصب کنم نصب نشد و error میده .
یکی از دوستان می گفت N79 - N85 -N96 این 3 مدل هک نمیشن
و برنامه ای نیومده براش
می خواستم بدونم هیچ کاریش نمیشه کرد که بازی های N-Gege رو مدل N79 نصب بشه ؟
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|