با خوش آمد به شمانوشته اصلی توسط ali salman
![]()
از این جا بگیرید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|

با خوش آمد به شمانوشته اصلی توسط ali salman
![]()
از این جا بگیرید:
|
|

تو اجرای بازیها مشکلی ندارم بجز fifa 09 که نصب میشه اما موقع اجراش وقتی Start Game رو میزنم تا میره که اجرا بشه بر میگرده. لطفا راهنمایی کنید. این مشکلو دیدم که چند نفر دیگه هم داشتن.

با یک task manager باید برنامه های در حال اجرا رو ببندید.

شما گوشیتون چیه؟نوشته اصلی توسط Amin-
fifa 09 در گوشی هایی که رم پایینی دارند به سختی اجرا میشه ، تاپیک زیر را مطالعه کنید:
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

شما گوشیتون چیه؟
fifa 09 در گوشی هایی که رم پایینی دارند به سختی اجرا میشه ، تاپیک زیر را مطالعه کنید:

خوب همانطور که گفتم گوشی شما جزء آن دسته از گوشی هایی است که میزان رم خالی آنها معمولا برای بازی فوق کافی نیست ، برای خالی کردن رم از همون روش تاپیک بالا استفاده کنید،نوشته اصلی توسط Amin-
تازه اگر برنامه هایی که در حافظه اجرا می شوند را نصب کرده باشید(مثلا برخی آنتی ویروس ها یا برنامه های ضبط مکالمات تلفنی ) حتی روش بالا نیز ممکن است جوابگو نباشد
اگه نتونستی اجراش کنی از نسخه sis این بازی که در تاپیک زیر معرفی کردم ، استفاده کن روی همه گوشی ها به راحتی اجرا میشه
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

سلام دوستان,من برنامه ها رو نصب کردم به غیر از این فایل که باید کپی بشه. اما هنگام اجرای بازی errorمیده.گوشی من6120کلاسیک ورژن6.51 است.درحالی که من همین روش رو روی N73 اجرا کردم بدون این که این فایل متنی رو کپی کنم جواب داد.![]()
karem2074
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|