بله جواب میدهنوشته اصلی توسط sinners_silent
![]()
|

![]()
بچه ها تا چند ماه بدلیل مسایل و مشکلاتی نمیتونم زیاد بیام
حلالم کنید بدرود
|
|

![]()
بچه ها تا چند ماه بدلیل مسایل و مشکلاتی نمیتونم زیاد بیام
حلالم کنید بدرود

سلام من آخر تو این سایت جایی پیدا نکردم,هر کی یک چیزی میگه یک N-Ngage هست هزارتا حرف و حدیث
بابا دمتون گرم طبقه بندی کنین من خودم N78 دارم هنوز ازاین سایت چیزی بهم نماسید![]()
![]()

سلام من آخر تو این سایت جایی پیدا نکردم,هر کی یک چیزی میگه یک N-Ngage هست هزارتا حرف و حدیث
بابا دمتون گرم طبقه بندی کنین من خودم N78 دارم هنوز ازاین سایت چیزی بهم نماسید![]()
![]()

دوست عزیز ما سعی کردیم طبقه بندی کنیم.
اتفاقا برای گوشی شما در یک تاپیک جدا و مفصل تویح داده شده ببینید:![]()
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

دوست عزیز ما سعی کردیم طبقه بندی کنیم.
اتفاقا برای گوشی شما در یک تاپیک جدا و مفصل تویح داده شده ببینید:![]()
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

سلام![]()
بعد قرنی یه پست زدم تو سایت اونم درخواست کمک
هر بازی N-gage
که دانلود میکنم و با برنامه ی ان گیج بازش میکنم میگه فایل خرابه و باید پاک بشه!!!!
مشکل کجاست؟
![]()
مدل گوشی 5320
rm 409
cv 3.08 c.04.01

سلام به مدیران عزیز سایت. با توجه به جدید شدن کلاینت N-Gage و اضافه شدن سیستم سکیوریتی بیشتر برای ضد بازهای ک رک شده، نیاز به بازی های ک رک شده جدیدی می باشد که اگر آن ها نباشند ما نصب کنندگان N-Gage به مشکل بر می خوریم و تقزیبا چیزی به اسم N-Gage باقی نمی ماند!!!!
حال کردی ادبی حرف زدن رو؟ در کل منظورم این بود که بازی های قدیمی رو تو همین پست بگذارین باشه و پاکش نکنین ولی برای سری جدید کلاینت ها که برای گوشی های:
1- 6720 کلاسیک
2- 6210 ناوگیتور
3- 5320 اکسپرس موزیک
4- 5630 اکسپرس موزیک
5- 5730 اکسپرس موزیک
6- E52، E75، E55
7-گوشی های 79، 86 و 97 N-Series
نیاز به بازی های جدیدی است. وفقط برای این سری گوشی بازی های جدید می خواهم. فکر نکنین دارم دستور می دم چون خودم بیچاره شدم ولی پیدا نکردم به این معضل دچار شدم و گفتم شاید اعضای انجمن بهتر بتونن کمک کنن.
در ضمن برای سری قدیمی بازی ها، هنوز بازی های جدیدی در حال تولید است ولی هیچکدام از آنها به ضورت ک ر ک شده در سایت نیستند! اگر شد ان ها را هم بگذارید.

یکی هم واسه ان 96 بزارین:)
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|