بعضي از بازي ها روي برخي مدل ها به درستي اجرا نمي شه و يا به صورت trial اجرا مي شه
اين پچ و Fixes جديد براي رفع اشكال در اين مدل هاست
دوستان N78 دار نتیجه رو اعلام کنند![]()
فايل Undo pach هم براي پاك كردن پچ هست اگر ارش راضي نبوديد
|

بعضي از بازي ها روي برخي مدل ها به درستي اجرا نمي شه و يا به صورت trial اجرا مي شه
دوستان N78 دار نتیجه رو اعلام کنند![]()
|
|

چه زمانی باید این پتچ نصب بشه،
الان که بازی ها را نصب کرده ایم ،و ..... و بعضیهاشون trial هستند ،امکان استفاده هست یا
باید تمامی اونها رو از ابتدا اینستال کرد.
راستی مدیر جان من 3 تا بازی نصب کرده ام،ولی الان می خوام بازی جدید نصب کنم،روی قسمت instaling توی برنامه انگیج چند ثانیه میمونه و میاد بیرون،کجای کار می لنگه؟؟؟
سپاس![]()
![]()
داغ ترین نقطه جهنم برای کسانی است که در لحظات حساس سکوت اختیار کنند.

در مورد بخش اول سوالتون والا تا جایی که می میدونم باید اول برنامه نصب بشه و بعد پچ بشه .
ولی شاید این پچ به این صورت عمل میکنه که یکی از فایل های سیتمی رو دستکاری میکنه در نتیجه لزوما میتونه قبل از نصب بازی ها استفاده بشه اگر اینطور هست . ( تفاوتی در قبل و بعد نصب شدن نیست اگر پچ سیستمی باشه که بنظر میادش هست )
در مورد قسمت دوم سوالتونم یکبار انگیج تولز و ... رو انیستال کنید و از نو نصبشون کنید![]()
احتمالا مشکل رفع میشه ... این میتونه ایراد خود تولز و آسیب نرم افزاری باشه نه چیزه دیگه ای .
آقا رضا هم البته نظرشون محترم هست . با سپاس![]()

N78:
تغییری صورت نگرفت![]()
داغ ترین نقطه جهنم برای کسانی است که در لحظات حساس سکوت اختیار کنند.

همه ی راه مورد اشاره رو درست رفتید ؟!نوشته اصلی توسط irachem
پیشنهادم این هست . یکبار پچ مورد نظر رو قبل از نصب این موارد نصب کنید و بتستید و یکبار هم با ریست کامل پچ رو بعد از بکار بردن این راه نصب کنید ببینید چه تغییراتی مشاهده میشه .
بعد نتیجه رو اعلام کنید ...
با سپاس از شما دوست گرامی .

یک سری بازی های NGAGE2 که کامل نیستند درست با روش های قبلی اجرا نمی شدند و با نصب این پچ ها مشکلشون حل شده.
در مورد این که موقع نصب گیر می کنه دو تا احتمال داره یا این پچ ها با گوشیتون سازگار نیست و یا قبلی ها کامل پاک نشدند که دومی احتمالش بیشتره

نوشته اصلی توسط Ra30ol
در مورد این قضیه ایراد از پچ مورد نظریه که نصب کردی
من خودم با این مشکل روبرو بودم
البته این مشکل فقط موقعی به وجود میاد که بخوای بازی جدیدی رو نصب کنی
ولی میتونی با بازی هایی که از قبل نصب کردی به راحتی بازی کنی
پیشنهاد میکنم هر وقت خواستی بازی جدیدی رو نصب کنی اول unpatch کنی و وقتی نصب شد دوباره پچ رو نصب کنی
به نظر اینجوری مشکل حل میشه
تست کن!

مدیر جون سلام خسته نباشی
این fixes چه کاری انجام میده؟
اگه نصب کنم مشکلی به وجود نمیاد؟
اگه بعدا خواستم پاکش کنم راهی وجود داره؟
اگه میشه راهش رو بگو یعنی بگو فایلاش کجا میشینن که بتونم به موقع بزنم پاکش کنم مرسی

دوست من شما پست اول رو نخوندید مثل این که:نوشته اصلی توسط bahmansh
![]()
دوستان N78 دار نتیجه رو اعلام کنند

salam haji man barname N-ga ro nasb mikonam ejra ham mishe vali bazia ro ke mirizam dakhele foldere N-gage too memorim vaghti miram ejrash konam ke install beshe ye error mide:"there was an error validating your certificate. please make sure that date an time are set correctly in your device."
what's wrong?
------------------
سلام حاجی، من برنامه ی n-gage را نصب می کنم اجرا هم می شود ولی بازیها را که می ریزم داخل پوشه ی n-gage، تو مموریم وقتی می روم اجرایش کنم که نصب بشود یک ارور می دهد:"there was an error validating your certificate. please make sure that date an time are set correctly in your device." مشکل از کجاست؟
توسط Arman s به فارسی برگردانده شد.
فینگلیش نوشتن خلاف قوانین انجمن است و در صورت مشاهده ی دوباره برخورد خواهد شد.
با احترام Arman s
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|