سلام
من خیلی دنبال برنامه ای بودم که بتونه برنامه ها مو sing کنه بعد از کلی گشتن ...ی برنامه ی استثنایی پیدا کردم ... که گفتم براتون اینجا بزارم که اونایی که مثل من خیلی دنبال ی برنامه می گردن برای sign کردن از این برنامه استفاده کنن ...
بدون نیاز به اینترنت و حتی بدون نیاز به کامپیوتر فایل های خود را sign کنید ...
100 درصد کارایی داره ..تست شده توسط خودم
برنامه ای که برای دانلود گذاشتم..دانلود کنید
برای دانلود بر روی لینک روبرو کلیک کنید تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
سپس بر روی گوشیتون نصب کنید..بعد برنامه رو در گوشیتون اجرا کنید..در قسمت بالا فقط فقط نام فایلی که میخواد sing کنید( پسوندش sis هستش ) را آدرسی که در گوشیتون هست بهش بدید .....بعد در قسمت پایین دقیقا باز همان فایلتون رو بدید که در قسمت بالا بود فقط پسوندش که .Sis هستش رو به .Key یعنی دقیقا به پسوندی که جلوش نوشته تغیر بدید .. همینطور در پایینی هم نوشته Cert : پس شما همان فایل بالا رو که میخواد sign کنید بزنید منتها پسوندش رو که .sis هستش بکنید .cert بعدر روی Option کلیک کنید ... بعد از آپشن باز شده روی selfsign و سپس روی save Path کلیک کنید... حالا برید به همان آدرسی که فایلی که میخواستید sing کنید ..میبینید ی فایل دقیقا هم اسم فایلی که میخواستید sign کنید ساخته شده... و sign هم شده ..برای امتحان روش کلیک کنید ..میبینید که sign شده و نصب میشه برنامش ...باحال نبود/؟

LinkBack URL
About LinkBacks