اینجا هم سئوالی مشابه شما پرسیده شده:نوشته اصلی توسط missmop
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|

اینجا هم سئوالی مشابه شما پرسیده شده:نوشته اصلی توسط missmop
|
|

برنامه nss رو نصب کردم ولی گوشی منو شناسایی نمیکنه چیکارکنم لطفا راهنمایی کنید![]()

برنامه nss رو نصب کردم ولی گوشی منو شناسایی نمیکنه چیکارکنم لطفا راهنمایی کنید![]()

شما که گوشیتون 5800 هست اگر از روش زیر استفاده کنید نیازی به تغییر پروداکت کد ندارید:

شما که گوشیتون 5800 هست اگر از روش زیر استفاده کنید نیازی به تغییر پروداکت کد ندارید:

ممنون از تاپیک خوبتون
ولی من گوشی N73 موزیک ادیشن دارم. میشه پروداکت کد این گوشی رو هم بزارید...
ممنون میشم

منظورتون پردواکت فارسی هست؟نوشته اصلی توسط payamf1

سلام دوستان لطفا كمك كنيد
براي تغيير product code گوشي، NSS را نصب كرده ام ولي پيامهاي زير را ميده و اطلاعات گوشي را نمي خونه! چكار كنم؟
Reading Virtual USB device...Done.
->Serial: D0464214, HW: 0.0
Testing Interfaces...
->USB DKU2....Supported.
->USB CA-53...Supported.
Testing Directories...
->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found.
-->0 file(s) found.
-->Please copy the loaders first!
->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found.
-->0 file(s) found.
->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found.
-->0 file(s) found.
->Products Dir('products').......Not Found.
ممنون از راهنمايي عزيزان

به نظر میاد برنامه nss درست نصب نیست در یک درایو دیگه نصبش کنید.

با سلام خدمت كليه دوستان عزيز و تشكر از راهنمايي عزيزان. الان خيلي خوشحالم كه بالاخره تونستم product code دلخواهم (نسخه فارسي) را با NSS عوض كرده و پس از اجراي NSU يا OVI suite گوشي N82 را فارسي كنم. فقط توجه عزيزان را به 2 نكته جلب مي كنم:
1- اگر مي خواهيد برنامه NSS گوشي را بشناسه حتماً در صورت وجود برنامه Nokia PC suite آنرا uninstall كنيد و بعد براحتي از NSS استفاده كنيد چون من تا اينكار را نكردم nss گوشي را شناسايي نكرد. حتماً باهم سازشون نمي شه.
2- اگر مي خواهيد كارهاي بيشتري با nss انجام بديد فايلهاي فريمور گوشي تون را حتما در شاخه c:\program files\nokia\phoenix\products\rm-XX كه در آن (XX سري گوشي شما مي باشد) قرار دهيد. همچنين در صورت نصب در ديگر درايوها يا مسيرهاي ديگر paths را در فايل nss.ini (حاوي configuration settings برنامه nss) اصلاح نمائيد. البته پيشنهاد مي كنم برنامه NSS را در درايو c نصب كنيد تا به مشكلي بر نخوريد.
پس از استفاده از برنامه NSS و تغيير PRODUCT CODE مي توانيد PC SUITE را نصب و همچنين از طريق OVI SUITE يا NSU بطور خودكار براساس پروداكت كد گوشيتون آپديت آغاز مي گردد.
موفق و بهروز و پيروز باشيد.
Professional (04-22-2010),babak22222 (05-31-2010),ilovecomputer100 (05-30-2010)
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|