سلام دوستان
همونطور كه ميدونيد ، يكي از مشكلات موبايل ها ، فراموش كردن Lock Code يا همون كد رمز گوشي هستش كه متاسفانه مشكلاتي را براي ما ايجاد ميكنه
در اينجا ميخواهم يك روش تست شده را براي پيدا كردن اين Lock Code فراموش شده خدمتتون ارائه بدم
اولش هم بگم كه اين تاپيك بعد از بحث و بررسي و تست دوستان و اعلام نظر اين عزيزان به تاپيك ترفندهاي كاربردي موبايل منتقل ميشه
حالا كمربندهاتون ببنديد ...
آماده ايد؟
پس..بزن بريم ...
اول از همه شما نيازمند نرم افزار NSS هستيد ..اگه اونو قبلاً روي كامپيوترتون نصب كرديد كه هيچي ...
ولي اگر اون نداريد بريد از لينك زير دانلودش كنيد با حجم 6.30 مگابايت :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
برنامه NSS را روي كامپيوترتون نصبش كنيد و بدون دستكاري تنظيمات..البته مسير نصبش رو حتماً بخاطر داشته باشيد
خوب....
بايد خدمت دوستان عرض كنم كه در اين روش ابتدا موبايل را از طريق PCSuite به كامپيوتر وصل كرده و بعدش برنامه NSS را اجرا ميكنيم
كليد بالائي سمت راست برنامه كه عكس يك ذره بين هست را كليك كنيد البته اسم اين كليد
scan for new device هستش
حالا بايد دگمه phone Info را كليك كنيد
حالا در صفحه جديدي كه باز ميشه بايد در قسمت پائين كليد Permanent Memory را بزنيد
بعدش بريد و دگمه Read را كليك كنيد
بعد از چند دقيقه و اتمام اين كار بك آپ گرفتن ، بريد در آدرسي كه همين نرم افزار NSS را نصب كرديد روي كامپيوترتون و در داخل پوشه Backup شما بايد وارد فولدر pm بشيد و در داخل اون يك فايل مشاهده ميكنيد كه اسمش ، شماره سريال گوشيتونه و پسوندش pm
حالا با راست كليك و توسط Notepad بازش كنيد
شما بايد اين فايل نوشتاري را از بالا به پائين وقت بزاريد و بگرديد ....دنبال يك خط كه بعد از يك عدد ( مثلاً 0 يا 3 يا 5 يا 4 ) يك مساوي داره و بعدش با 3 شروع شده و مثلاً يك عدد 20 رقمي كه 10 رقم آخرش صفر هستش و حالا اعداد بعد 3 را كنار هم قرار بديد تا Lock Code گوشيتون پيدا بشه
0000000000*3*3*3*3*3=؟
مثلاً :
در يك گوشي ممكنه به يك همچي خطي بر بخوريد كه ماله يكي از دوستان هستش و گوشيشون 3250 بود و Lock Code گوشيش هم 44567 بود
34343536370000000000=5
اما.....
اما.....
من كد قفل گوشيم يا همون Lock Code گوشيم رو تغيير ندادم و همون 12345 اصلي نوكيا هست و من اون خط معروف را اينجا پيدا كردم نگاه كنيد:
آره دوستان..
نتيجه اخلاقي اين پست آموزشي من اين ميشه كه شما با قرار دادن اعداد بعد از 3 در كنار هم ميتونيد Lock Code گوشيتون را ، حتي اگه فراموش كرده باشيد را پيدا كنيد
مثلاً : همونطور كه در تصوير بالا ميبينيد اون عدد 20 رقمي بعد علامت مساوي ، براي من اين بود :
31323334350000000000
بنابراين Lock Code گوشي من 12345 هستش
منتظر تست دوستان ديگر ميمونيم...ولي مطمئنم كه اين ترفند جواب ميده

LinkBack URL
About LinkBacks

گوشیم n79