برنامه قوی JAF FULL PKEY Emulator برای اعمال تغییرات - صفر کردن life timer - پیدا کردن lock code فراموش شده و...+ آموزش
سلام عزیزان این برنامه قوی را دانلود کنید چون کاربردهای بسیار زیادی داره که آموزش هایش رو براتون قرار خواهم داد:
توضیحات:
!!! NO PKEY required !!!
Work with all JAF original setups (1.98.62 too).
Work with JAF addon (BB5 NO TP Unlocker by Cinek 1.03)
Can access JAF support area!
Change emulated PKEY SN to many random values.
Full loaded counter for emulated PKEY at each software start.
For PKEY emulation used applets from original JAF 1.98.62
لینک دانلود JAF 1.98.62.exe که باید روی کامپویتر نصب بشه:
یا برای راحتی شما به 7 بخش با لینک مستقیم تقسیمش کردم با قابلیت resum :کد:http://rapidshare.com/files/182815929/JAFSetup_1.98.62_2_.exe
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!).part1.rar]دانلود بخش اول[/url]- تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!).part2.rar]دانلود بخش دوم[/url] - تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!).part3.rar]دانلود بخش سوم[/url] - تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!).part4.rar]دانلود بخش چهارم[/url] - تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!).part5.rar]دانلود بخش پنجم[/url] - تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!).part6.rar]دانلود بخش ششم[/url] - تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!).part7.rar]دانلود بخش هفتم[/url]
برای extract هم پس از دانلود همه بخش ها روی یکی کلیک راست کنید و Extarct رو بزنید که پسوردش هم اینه:
و شبیه ساز یا امولاتور این برنامه هم براتون پیوست کردم با نام JAF PKEY Emulator v5.0 :کد:www.mobile4persian.com
[attachment=0:3tu91nfb]JAF_PKEY_Emulator_v 5-by Professional.rar[/attachment:3tu91nfb]
در پست های بعدی اموزش را براتون قرار خواهم داد![]()
تبلیغات در موبایل برای ایرانیان
کاربران زیر به خاطر این پست از Professional تشکر کرده اند
Ali_raper (01-23-2011)
04-10-2009 #2
مدیر بازنشسته
- پستها
- 16,181
Re: دانلود برنامه قوی JAF FULL PKEY Emulator برای اعمال تغییرات - صفر کردن life timer - پیدا کردن lock code فراموش شده و...
خب بریم سراغ آموزش ها![]()
آموزش اول:
روش جدید !!! پيدا كردن Lock Code فراموش شده گوشي با برنامه JAF
مراحل کار:
1 - گوشیتون را بوسیله کابل و از طریق PC Suite به کامپیوترتون وصل کنید
2 - نرم افزار کامپیوتری JAF 1.98.62.exe را از پست قبل (لینک راپیدشیر) دانلود کنید و روی کامپیوترتون نصب کنید
وقتی این نرم افزار را بر روی کامپیوترون به درستی نصب کرده باشید باید بر روی دسکتاب کامپیوترتون این 3 تا آیکون را ببینید :
3 - حالا باید شبیه ساز یا امولاتور این برنامه باکس جاف رو داشته باشید تا بتونید هر بلائی رو روی موبایلتون بیارید.
شبیه ساز را از فایل پیوست پست قبل دانلود کنید.
حالا این فایل فشرده رو بازش کنید بر روی دسکتاب کامپیوترتون
این آیکون را میبینید:
یادآوری : قبل از هرچیزی بگم خدمتتون که من کد رمز گوشیمو یا همون Lock Code را به عدد 77777 تغییر دادم از اول و بعد رفتم سراغ پیدا کردن این کد رمز از طریف JAF
حالا این برنامه رو اجرا کنید ( منظورم همین امولاتور جاف هستش )
این تصویر رو میبینید :
4 - همونطور که در تصویر بالائی با فلش قرمز براتون مشخص کردم ، بر روی دگمه GO کلیک کنید تا تصویر زیر را ببینید :
5 - ارور بالائی رو باید OK کنید تا وارد صفحه اصلی نرم افزار بشید
به این شکل :
6 - حالا در تصویر بالائی برید و دگمه BB5 را در بالای همون صفحه ، کلیک کنید تا وارد صفحه زیر بشید :
7 - در صفحه بالائی باید User Code Edit را تیک بزنید ..
مثل شکل زیر :
8 - در صفحه بالائی بر دگمه SERVICE کیک کنید
شکل زیر را می بینید:
9 - حالا ...
در صفحه بالائی بر روی دگمه Read Code کلیک کنید تا کد رمز گوشیتون رو در داخل کادر Security Code ببینید
اینطوری :
10 - درست فهمیدید ...
به همین سادگی....![]()
04-10-2009 #3
مدیر بازنشسته
- پستها
- 16,181
Re: دانلود برنامه قوی JAF FULL PKEY Emulator برای اعمال تغییرات - صفر کردن life timer - پیدا کردن lock code فراموش شده و...
آموزش دوم:![]()
روش جدید صفر کردن مدت زمان کارکرد گوشی ( Life Timer ) با نرم افزار JAF
همونطور که میدونید ما یک کد داریم در نوکیا به اینصورت:
با زدن این کد ، روی صفحه گوشی ،مدت کارکرد گوشی یا همون Life Timer را خواهم دید.کد:#92702689#*
ما می خواهیم این عدد رو صفر کنیم.
مراحل کار:
تا مرحله 6 دقیقا مل پست بالا عمل کنید بقیش:![]()
7 - در صفحه بالائی باید Life Time Reset را تیک یزنید
اینطوری :
8 - در صفحه بالائی بر دگمه SERVICE کیک کنید
9 - و ...تمام....
حالا موبایلتون را یک بار خاموش و روشن کنید
چه اتفاقی افتاد ؟![]()
10 - حالا....همون کد معروف #92702689#* را بزنید![]()
چه میبینید ؟
اینو میبینید ...
زمان کارکرد موبایلتون شد صفر...![]()
04-18-2009 #4![]()
- پستها
- 2
Re: برنامه قوی JAF FULL PKEY Emulator برای اعمال تغییرات - صفر کردن life timer - پیدا کردن lock code فراموش شده و...+ آموزش
کمک کمک فایل پیوست بعد از باز شدن فقط 1 پوشه میسازه با 1 فایل TXT در داخلش.
آیکونی وجود نداره.....
04-18-2009 #5![]()
- پستها
- 1,320
Re: برنامه قوی JAF FULL PKEY Emulator برای اعمال تغییرات - صفر کردن life timer - پیدا کردن lock code فراموش شده و...+ آموزش
با خوش آمد به شمانوشته اصلی توسط arash_a2065
![]()
فایل مشکلی نداره یک بار دیگه دانلودش کنید.![]()
04-18-2009 #6![]()
- پستها
- 2
مرسی بابت پاسخ شما ولی بارها امتحان کردم فایل setup نصب میشه با 3 آیکون روی
desktop ولی فایل شبیه ساز یا امولاتور پس از extract پوشه ای ظاهر میشود که فقط 1 پوشه و 1 فایل txt داخلش وجود داره.
به این نرم افزار احتیاج دارم ممنون میشم راهنمایی کنید. باز هم تشکر
04-19-2009 #7
مدیر بازنشسته
- پستها
- 16,181
بفرما:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
04-19-2009 #8![]()
- پستها
- 169
با سلام اقا رضا عزیز بنده نرم افزاو بدون هیچ مشکلی نصب کردم
ولی زمانی که امولاتور رو اجرا میکنم و روی گزینه go کلیک میکنم با این ارور مواجه میشم مشکل از کجاست؟ از ورژن ویندوز؟![]()
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft Windows XP Professional
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find JAF.EXE
ویندوز من سرویس پک 2 هستش
ممنون میشم راهنمایی بفرماید![]()
04-19-2009 #9
مدیر بازنشسته
- پستها
- 16,181
تا اونجایی که در توضیحات برنامه گفته بود فقط با بعضی از ویندوزهای ویستا مشکل داره نه ویندوز XP![]()
البته این پیغام میگه که نمی تونه مکان نصب JAF رو پیدا کنه به نظر من یک بار پاکش کنید و دوباره در مسیر پیش فرض نصبش کنید.
04-20-2009 #10![]()
- پستها
- 169
درست گفتید دوست عزیز من برنامه در درایو دیگری غیر از c نصب کرده بودم با نصب دوباره مشکل حل وبرنامه هم به خوبی اجرا وعالی کار کردنوشته اصلی توسط Professional
![]()
متشکر از پست بسیار بسیار خوبتون این یکی از مشکلات من بود که به کمکشما دوست عزیز حل شد![]()
![]()
فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی
آموزش حرفه ای ورزش پارکور
آموزش مهارتهاي فوتبال توسط ديويد بکهام+هديه
گلچین بهترین قسمتهای خنده بازار
تمامی نکات و دانستنی های یک ازدواج موفق
مجموعه کامل شب هاي برره (بدون سانسور)
اطلاعات تاپیک:
Users Browsing this Thread
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
تاپیک های مشابه :
آموزش صفر کردن Life Timer برای نوکیا s60 3rd
توسط Professional در انجمن آموزش ها - Training 3rdپاسخ ها: 25آخرين نوشته: 07-14-2010, 02:21 PMآموزش نحوه یافتن lock code فراموش شده در نوکیا S60 3rd
توسط Professional در انجمن آموزش ها - Training 3rdپاسخ ها: 46آخرين نوشته: 01-14-2010, 09:53 PMLock code p1 رو چطوری پیدا کنم؟
توسط hosseing در انجمن سئوالات - Discussion UIQ3پاسخ ها: 11آخرين نوشته: 02-06-2009, 12:54 AMحالشو ببر: تغییر آیکون lock code و چندین پلاگین برای standby
توسط Professional در انجمن آموزش ها - Training 3rdپاسخ ها: 1آخرين نوشته: 09-29-2008, 06:08 PMپیدا کردن lock code به وسیله ی XS++ v3.1
توسط Ahmad_SiSi در انجمن آموزش ها - Training UIQ3پاسخ ها: 0آخرين نوشته: 09-09-2008, 05:09 AM
مستند ابتذال در سینمای ایران + هدیه
توضیحات بیشتر
پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتـون دوبـله فـارسی جدید |۹۰ هزار تومان زیر قیمت
توضیحات بیشتر
آب کردن چربی های اضافی در منزل (تضمینی)
توضیحات بیشتر
آموزش تقویت حافظه و تند خوانی (دکتر سیدا: مرد حافظه ایران)
توضیحات بیشتر
کاهش وزن تنها در ٣٠ دقیقه
توضیحات بیشتر

LinkBack URL
About LinkBacks